• anlayamadığım ve anlayamayacağım takıntıdır. bakin hanımefendiler binlerce yıllık insanlık tarihi ve yaşadığınız çevre sadece erkeklerin değil genel olarak insan ruhunun doyumsuz, bencil ve hain olduğunu göstermiyor mu? insan yapı itibarıyla uyumlu ve kanaatkar bir yaratık değildir. her daim güven sorunsalı ile yaşanmaz lütfen.

    edit : birincisi konunun kadınların acizliği ile alakası yok ki burada bahsettiğim varoluşsal olarak insanın kötülüğü.
    ikincisi, seksüel bir ifade bulunmuyor entryde.
    üçüncüsü, kişisel kanaatim kadın olmanın ülkedeki en zor şey olduğu yönünde.
  • sadece kadınlarda değil erkeklerde de olan şeydir. kimse güvenmediği biriyle birlikte olmak istemez. bir insanın yanında huzurlu olmak kadar önemli bir şey yoktur bana göre.

    bu ülkede kadının işi oldukça zor. kadın biriyle kısa sürede birlikte olsa ne olarak düşünüldüğü bellidir. birlikte olmazsa "kezban" gibi sözlerle gene hakkında laflar ortaya atılır. kadının biriyle birlikte olması için ona güvenmesi gerekiyor. hani erkekler kadınlara doğru seçimler yapın diyorsunuz ya o onun temeli güvenden geçiyor işte.

    kadınlar bir erkeğe güvenmeyi başardığı zaman o erkek gerçekten vazgeçilmez bir erkek olacaktır. bir kadın hayatı boyunca sadece güvenmeyi başardığı erkeği unutamaz ve sadece o erkeğe açık kapısı her zaman için vardır.

    edit: daha geçen günlerde kadını sekse ikna etmek başlığı vardı sözlükte. bir kadın bir erkeğe güvendiği zaman onunla her şeyi yapar. kadın güvendiği erkeğin önüne dünyaları bile serebilir. çünkü güvenmek çok zaman alan ama kaybetmesi en kolay olan şeylerden biridir. ben gerçekten güvendiğim bir adamı hayatımdan kolay kolay çıkarmam. güven bu devirde o kadar zor bulunan bir şey ki bulduğun zaman kaybetmemek gerekiyor. kadınlar hakkında genelleme yapmayı bıraktığınız zaman ve gerçekten güvenilir ve dürüst bir kadınla karşılaşıp bunun kıymetini bildiğiniz ve o huzuru yakaladığınız zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız.
  • haklı bir takıntıdır. lan ibneler yatıp kalktığınız hatunları her ortamda anlatıyorsunuz hatta arkadaşlarınıza paslıyorsunuz. ne yapsın kadınlar sikişeceği adamın ağzının sıkı olmasını istiyorlar. belalı psikopat tiplere hiç değinmedim bile. kadınların bu coğrafyada işleri hakikaten zor.
  • mansplaining kadar büyük bi takıntı değildir. durduramıyoruz.
    yıl olmuş 2021, hala başlarına gelmemiş, anlamadıkları konular üzerinden ahkam kesiyorlar, anbılivıbıl.
  • orta doğuda yaşıyorsun ve kadınların güven duygusunu sorguluyorsun.

    e buna da pes.
  • güven dış görünüş veya konuşma şekli üslubu ile alakalı bir durum değildir.
    ne insanlar gördüm kışın terlikle dolaşıp verdiğim emanete hıyanet etmeyecek; ne insanlar gördüm altında mercedes olmasına rağmen senin üç kuruşuna el koyacak.
    ilişkilerde de böyledir. ön yargılardan arınmazsanız çok hata yaparsınız.
    malesef yaşanmadan da bilemiyorsunuz insan zaman içinde bile değişikliğe uğruyor.
    bunun çözümü paranoyaya bağlamadan her zaman ihtimalde bulundurmak.
    tabi kendinizin ne kadar güvenilir biri olduğunu gözden geçirerek.
  • boya takıntısı olmasından iyidir.
  • nasıl ki insanlar güvende olma arzusunun da etkisiyle doğada yaşamaktan bir evin içinde yaşamaya dek evrilmişlerse, ilişkilerde de bu geçerlidir. insan güvende olma ihtiyacı duyar. iyi bir iş bulup iyi para kazanmak isteriz ki güvende hissedelim, evimizi olabildiğince güvenli hale getirmek isteriz ki güvende hissedelim, ilişkilerde aksini neden düşünelim?

    insan güvenmeye ve güvende olduğunu hissetmeye ihtiyaç duyar ve güvende hissettiği ortamda potansiyelini daha rahat ortaya koyar, bir de iki kere iki dört eder.
  • erkek cinsiyetinin, erkeklik organının zihni domine etmesi sonucu yaşanan sıkıntılar sebebiyle doğurduğu takıntıdır.

    şimdi domine edilmediğiniz sakin bir kafayla yukardaki uzun tanımlamayı tekrar okuyun.
    kafanızın alacağı anı bekleyin öyle okuyun.
    rahatlayın ve berrak zihinle öyle okuyun.
    anladınız siz onu...
  • kendi yaptıkları şeyleri, yedikleri haltları erkeklerin de yapmasından korkmalarından kaynaklanıyor. kendi güvensizliklerini erkeklere karşı baskıladıklarından dolayı erkekler bu güven konusunda altta kalıyor. karşıdakini kendi gibi görür hisseder çoğu insan.birine güvenmiyorsa kendine de güvenmiyordur.
hesabın var mı? giriş yap