• düşüncelerinden anladığımız kadarıyla annesinin de bayağı büyük bir problem yarattığı ortada olan yazar beyanı. insan kendi gibileriyle karşılaşır diye bir laf var eğer yoksa da artık var. eğer hayatınız boyunca problemli kadınlara denk geldiyseniz problemi kadınların genelinde değil kendinizde arayın. benim 29 yıllık hayatımda hayatıma giren kadınların hiç biri problem çıkarmadı aksine hepsi bana destek oldu, yardımıma koştu. düşüneyim erkeklerin de hiç biri problem çıkarmadı. ben de kimseye problem çıkarmadım öyle gül gibi yaşıyoruz vallahi. size ve sizin gibilere üzülüyoruz ama. bu tip saçma sapan başlıkların da yasaklanması lazım. ne güzel başlık engelliyorduk bir ara kaldırdılar
  • s*kin o zaman birbirinizi .
  • benim gördüğüm kadınların erkeklerin çoraplarını yıkadığı yönünde.
  • bu durumda çare homeseksüellik beyler.

    kendinizi kadınlardan kurtararak dünya seyahatleri yapabilir ya da lüks içinde mutlu bir yaşam sürebilirsiniz, çünkü bunu bu zamana kadar başaramamanızın kati sebebi kadınlardır, sizin kapasitesizliğiniz ve beceriksizliğinizle hiç alakası yok.
  • salt problemden ibaret olmasa da, çokça problem kaynağı oldukları kesin. biz erkekler gibi düz mantık değiller, gerçekten bir gel git halleri var ve olaylara gösterecekleri tepki ve reaksiyonlar sürekli değişken. problemler de bu çatıda doğup gelişiyor.
    insanlar artık mutlu bir evlilik için ipleri kadının eline veriyor. bu yeni nesil çomarlık akımı, işin kötüsü destek de görüyor.
    erkeğin erk'liği, kadının tekel'liğine evrilmiş durumda ama cinsi dürtü ve yapısı gereği bunu kaldıramayan erkek için bu oluşum zaman zaman veya çoğu zaman büyük bir dert haline geliyor.
    çoğu davranış yerleşik bir kural, ritüel halini almış. geniş çerçeveden bakınca hiçbir mantığı olmasa da, birlikteliğin olmazsa olmazı bu haller genellikle kadınlardan yana ve neticesinde kadınların kazançlı çıktığı su götürmez bir gerçek.
    hasılı kelam, yazık ulan bize. göz göre göre heba oluyoruz..
  • kadınlarla bir türlü mutlu olamamış bir insanın beyanı olur olsa olsa. bu durumda sizi şöyle alıyoruz beyefendi:

    (bkz: erkek adamın erkek sevgilisi olur)
  • aynen katıldığım şeysi.

    kadın dediğin erkek ne derse onu yapar, evet.

    erkek şunu sorun edeceksin der ve onu sorun eder.

    yok onların da fikirleri varmış, hayatta duruşları varmış falan geçeceksin abicim bunları.

    sürekli sorunla boğuşursun yoksa.

    eğer mutlu olmak istiyorsanız hatta mutlu olmak demeyelim de rahat olmak istiyorsanız baskın bir karakter olun. şimdi buradan hatunu dövün, ağzını eline verin gibisinden manalar çıkartacak aptallar mutlaka olacaktır. onların ben geçmişlerini sikeyim.

    red pillci falan değilim zaten pek anlamam öyle şeylerden. sözlükte popüler ya bu dalga... yafta yememek için söyledim.
    kaslı, zengin, çok kültürlü birisi de değilim. çoğuna göre bu modern dünyada yerim bile yok ama kafam rahat amına koyim. benim olmayan her kadın ideallerinin ve fikirlerinin peşinden koşabilir ama izin veriyorum, keh keh.
  • (bkz: okumadım)

    ama bu annen icin gecerli. seni dogurarak topluma buyuk problem cikartmis.
hesabın var mı? giriş yap