• düzeltilerek bazı kilit noktalardaki şeyler olarak düzenlenmesi gereken önermedir.
    sadece sevildiğini hissetmek ve buna inanmak ihtiyacıdır. gerisi gelir azıcık kıpırdanırsa erkek kişisi, bi zahmet.

    ayrıca işi gücü olan, eli ayağı tutan kadınsa bişi beklediği iddia edilen, bunu söyleyen er kişinin er olmakta zorlandığı ya da aşırı tembel olduğunu gösterdiği gün gibi aşikardır ki evlerden uzak!
  • herif kadına nikahı bastıktan sonra tv karşısında yatıp göbek deliğinden yün toplama işinden kelli başka bir iş üstlenmediği için,
    gayet uygundur.
    acaba şundan mıymış yoksa bundan mıymış...
    hıyar.
    al eline de bi salata yap bari.
    önce git ellerini yıka, orana burana soktun o kadar, pis...
  • her şeyi erkekten bekleyen o ilk kevaşe var ya işte onun suçudur.
    geri kalanlar birbirlerinden gördükleri için aynı şeyi ister ve yapar.

    edit: imlâ
  • aşırı konteslik sendromunun sonucudur.
  • hoşlanılmayan karşı cinse kezban diyen, seksüel tasnif yargısının dışına çıkmaktan aciz, tahkiri varsıllaştırmaya bu kadar düşkün sik kafalı bir güruhun yarattığı bozuk kültürel yapının tabii sonucu olarak ortaya çıkan nedenlerdir.
  • her şeyi onlardan beklemeyip harekete geçtiğinde, karşılarında far görmüş tavşan bakışıyla ne diyeceğini bilemeyen bir adam bulmaktan bezmeleri olabilir.
  • bende neden yok öyle talih dedirten nedenlerdir. çalışırsın, erkek meslekdaşların ile aynı maaşı almak için onların en az iki katı çalışırsın. eve gelirsin çocuğun vardır kreşten yeni dönmüştür açtır bir koşu yemek yaparsın. yemekler yenir masayı toplarsın. ev dağınıksa evi toplarsın. kirliler birikmişse makineye basarsın onları yıkarsın. ütü birikmişse ütü yaparsın. çocukla vakit geçirmek istersin onunla oyun oynarsın. uyutursun, kendinde uyuyup kalmaz isen şayet. zaten özel sektördeysen cumartesi de yarım gün çalışıyorsundur, ekonomik olarak gücün yetiyorsa yine iyi, haftanın bir günü evi temizlemek için birini çağırırsın yok yetmiyor ise haftanın tek izinli gününde evi temizlersin. evdeki adam iyice abartmış ise işleri market çarşı pazara haftada en az bir kez gitmen gerekir. ödemeleri faturaları takip etmen, paranı en iyi şekilde giderlerine bölüştürmen gerekir.
    şimdi biri çıkıpta böyle bir başlık açtığında ben çok merak ediyorum, nerde bu kadınlar, ne kadar çoklar ki böyle bir genelleme yapılabiliyor aklım almıyor. ters olan ben miyim, benim gibiler mi?
  • beklemeleri gayet yerinde olandır. istekleri makul seviyede olduktan sonra karşılayamadıktan sonra erkeğim diye ortalıkta gezmeyeceksin yeri geldiğinde mangalda kül bırakmıyoruz. yazar burda özeleştirinin dibine vurmuştur.
hesabın var mı? giriş yap