• kadın ya da erkek farketmez, önemli olan bu hayattan ne istemediğini bilmektir.

    çünkü istediklerin dönemsel olarak değişirken, istemediklerin sadece artar ya da önemsiz konuma gelir

    aynı şey istediklerin içinde geçerli gibi gözüküyor ama alakası yok, yani en azından benim için öyle.

    kısacası normaldir, sorgulamamak gereklidir.
  • aynı anda var olan her şeyi zıtlarıyla beraber istemelerinden kaynaklanan sanrı.
  • bir kadın ne istediğini bilir hem de çok iyi bilir. kararsızlığının tek nedenî , karşısındakinin kararsızlığındandır daha doğrusu dengesizliğindendir.
  • erkeklerin en büyük serzenişlerinden biridir.
  • zamanla ciddiye alınmaya başlanan tarihi bir ironidir,kendileri ne istediklerinide ne yapmaları gerektiğinide çok iyi bilmektedirler
  • (bkz: böyle bir şey yok)

    kadın ne istediğini bilir, lakin kadının her serzenişi bir dengesizlik olarak algılanır ve dinlemeye değer bulunmaz. adam der ki "of yine dırdır yapıyor." kadını anlamak için gıdım çabalamayan insanın oralarda buralarda "vay efendim bunlar ne istiyor bıkbıkbık" diye söylenmesi insanı gülümseten bir detaydan ibarettir çoğu kadın için. erkek kadını anlayamıyor, çünkü ne düşünce tutumuna güveniyor ne de kendisiyle eşit görüyor. anlamaya değer görmüyor. toplumda öne itilen, üstün görülen daima erkek olduğu için kendi beyninin daha iyi işlediğine inanan kişi kendi düşünce yapısına uymayan kadın düşüncesini anlamlandıramıyor. yahu diyor ben böyle düşünüyorum, ben mantıklı düşünürüm ve bu kadın benim gibi düşünmüyorsa ben bu kadını anlamam. ne istediğine de anlam veremem diyor nasıl benim sistemimle düşünüp istemez. sıçıp sıvıyor açıkçası. çok komik.
  • kadınların kompleks kafa yapılarının yan etkisi olarak çok sey istemelerinden mütevellit, söz konusu isteklerde yaşanan damarın damar üstüne binmesi sendromudur. "hayır hepiniz kraliyet ailesi evladı, hepiniz mi prensessiniz arkadaş?" diye mutlakiyet karşıtı toplumsal hezeyanlara sebebiyet verebilmektedir.
  • derdi sizi geren bilmeyiş. biz bayılıyoruz zaten kafa elli milyon yaşamaya.
hesabın var mı? giriş yap