• zengin ve yakışıklı bir adamdan mesaj alınca ataerkil falan demeden koşa koşa kollarına atlayacak kadınların boş yapmasıdır. doymadılar sanal alemde sinyalcilik oynamaya. köyde dayağı fatma yiyor, twitter'da pelinsular mağduriyet kasıyor.

    "ayağı üstünde durmaya çalışan kadın tanımadınız mı?" deyip siz de boş yapmayın sevgili sözlük feministleri. evet çalıştığım ortamda da böyle "güçlü olduğunu iddia eden" çok kadın tanıdım ve yine o kadınlar da bu twitter'dakiler gibi feminist edebiyatı yapıp bir yandan da hayran olacakları ve kendinden üstün özelliklere (tip, maddi güç, statü vs her anlamda) sahip erkekleri arıyorlardı. çünkü that's fucking hipergami amk. hipergaminin baskın geldiği bir varlığın eşitlik naraları hikâyedir, beyhude bir erdemli görünme çabasıdır. o yüzden bu lafları ironileri falan ancak amcı meriçler ciddiye alır boşuna uğraşıyorsunuz.
  • kadınların başlattığı hiçbir şeyin güzel ve mantıklı olmaması gibi bu da olmamış.
  • ''acaba hesabımdaki dolares tutarının ekran görüntüsünü atarak kaç tanesine nude göndertebilirim'' diye düşündüren akım. samimi değilsiniz.
  • güya ataerkilliğe laf sokuyorlar. bu tip hiçbir yararı olmayan işlerle uğraşacaklarına hemcinslerini tek tek organize etmeye çalışsalar daha iyi olmaz mı?
    mesela tek kadın aday kim; meral akşener. bu durumda meral akşener'in en az %50 oy alması lazım ama kadınlar gidiyor yine erkeklere oy veriyorlar.
    kadınlar kendi aralarında organize olurlarsa, erkekler de ayak uydurur siz hiç merak etmeyin..
  • dil her şeydir, başlangıçtır, düşüncedir, var oluştur. bu ülkedeki kadınlar, ömürleri boyunca erkeklerin baskısı altında var olma çabası veriyor. iş, aile, arkadaşlık hiç fark etmiyor. basit bir eril dille başlayan ve zihinde hastalıklı düşünceleri oluşturan süreç birçok kadın cinayetinin, şiddetinin altyapısını oluşturup bu davranışlara haklı gerekçeler, kılıflar uydurulmak için kullanılıyor. akım gayet güzel, birçoğu sesi yüksek çıkan kişilerce söylenmiş ya da toplumun kadına bakışının hatalı ve saçma söylemleri ironik bir dille döndürülerek çuvaldızı sahiplerine batıyoruz. tüm bu düşüncelerime rağmen akıma dahil oldum mu, hayır çünkü tüm bu haklı yanlarının olduğu kadar haksız yanları da var. bu ülkede erkekler de tacize uğruyor, erkek çocuklar da istismar ediliyor. sayısı küçümsenmeyecek kadar tramva var. başlatılan bu akıllıca akım bir noktada onlara zarar verebilir. ama bazı gerçekler de unutulmamalıdır. daha alınacak çok yol, yıkılacak çok tabu ve düzeltilecek çok fazla yanlış var.
  • mor renkten nefret ettirdiler, yeminle.

    alt entry editi: misâl, ben hayatımda hiçbir kadına baskı yapmadım ve bu akım fenimizm sığlığından başka birşey değil.

    iki attaki sığır editi: hırbo, kuvvetle muhtemel babandır.
  • on numara olmus bir akim ve hirbo turnusolu olmus bir baslik
  • böyle bir akıma gaye su akyol'un katılması, çok haklı bir davada nihat doğan ile aynı fikre sahip olmak gibi bir şey. insan ister istemez kendini bir sorguluyor.

    edit: duyarınızı şu tarafa doğru kasın da bari bir kadının canı kurtulsun.
    (bkz: duygu'nun sesini duyun)
hesabın var mı? giriş yap