• dedikodu, entrika ve ikiyüzlülük ile içiçe olmak demektir. sabah sekizden akşam beşe kadar dallas'ta yaşamak gibi bir şey aslında. bir odaya girdiğinizde size gülümseyen süslü ve bakımlı hanımların arkanızdan söyleyecek en az iki kötü lafı kesin vardır. cevremde sabahtan akşama kadar futbol muhabbeti yapılmasını tercih ederim şahsen. en azından daha dürüstler.
  • işe girerken yuru be kocum kim tutar seni diyerek balıklama daldığınız ortamdır.
    gidip gelmeler ve belli bir süre geçtikten sonra bıkkınlık getirebilir. zira kadınlar; raven bu bilgisayar neden böyle?
    raven şuna bir bakar mısın?
    raven bu konuda erkekler ne düşünür?
    raven senin pipin var mı?
    raven sen kimsin?
    gibi sizin ilgilenmek istemediğiniz, size saçma gelen birsürü soru sorarlar. adamı ayar ederler, dellendirirler.
    ama karşı cinstir, naziklikten ödün vermemek gerekir.
  • kimi abazalar için cennete düşme halidir..
  • hiçte düşünüldüğü gibi güzel bir ortam değildir. mekanda sürekli saçma sapan konular konuşulur, sen ne kadar içlerinden biri olmaya çalışıp, konulara dahil olsanda artık bir dayanma noktan vardır ve o noktayı sürekli aşarsın, dayanılmaz bir hal alır, ortalık soğuk savaş ortamı gibidir, istisnasız herkes hakkında dedikodu yapılır, herkesin arkasından konuşulup yüzüne gülünür, sabahları herkes birbirinin ne giydiğine, öğleyin de ne yediğine bakar, böyle bir ortamda bekar bir erkekseniz yaptığınız tüm telefon görüşmelerine dikkat edilir, kadın müşterilerle konuşurken bütün gözler sizin üstünüzdedir. saçlarındaki değişikliği ya da yeni aldıkları bir giysiyi farketmez yada farkedip de bu konuda olumlu bir şeyler söylemezseniz, size soğuk davranılması kaçınılmazdır. ortamda bekar bir hatun falan varsa onunla rahat konuşamazsınız, off çok sıkıntılıdır çok.
  • butun hatunlarin adet donemleri ayni haftaya denk dusmedigi surece cok da dert edilecek bir sey degildir.

    amma, eger ki sirkette calisan 50 kadinin (birakin 50yi) 20si bile ayni anda pms'e kosarsa, 1 haftalik izin alinmali, bunye hibernation'a birakilmalidir.

    ulan bir irkildim, titredim be. dusunsenize, sirkette kadinlar tuvaletinin onunde bir kuyruk. herkes birbirinin nefes borusunu sokecekmis gibi bakiyor. bir kismi dokunsan aglayacak. icerden patron sesleniyor, "aylik bilancolara ne oldu?" adami linc ediyorlar. tey....
  • ilk basta bazi erkeklere cok cazip gelebilir. fakat aslinda hic de cazip bir olay degildir. erkekler mac muhabbeti yapmadan, kari-kiz muhabbeti yapmadan hele de ofis ortaminda ne kadar dayanabilr. ozgurce, ayiplanmadan kufretmeyi bile ozler her erkek. misal:
    kadin 1: - ay $ekerim gecen mudoda bir etek gordum. hemen aldim. ordan da kuafore gittim. bıdı bıdı bıdı....
    kadin 2: - ay ben de yeni bi yemek tarifi ogrendim. parmaklarini yersin valla. bıdı bıdı bıdı...
    erkek: - yeter be mina koyim!
    kadinlar: -pardon beyfendi?
    erkek: - cay koyim mi diyodum...
  • it departmani da kadinlardan olu$uyorsa, neyse ki hicbir zaman mail forward edilmeyecek bir yerde cali$maktir.
  • *kerhanede pezevenk olmak.
hesabın var mı? giriş yap