• tlc'de yayınlanan temizlik avcıları programında tanıdığımız enteresan adam.

    adam depo sorumlusuymuş, bu adamın deposunu görmeyi çok isterdim.

    link
  • ilk kez tik tok uygulamasında mülteci akrabalarıyla çektiği videolarda tanıdığım yeni yeni tlc deki programla birlikte tekrar görmeye başladığım okbli kişi.
  • +senin evini çok merak ediyorum birgün geleceğim.

    kadir: allah aşkına gel, ben misafir sevmem ama bir görmeye gel, halıların arasına kulak pamuğu sokarız seninle beraber.
  • tlc'nin temizlik duskunleri ile ilgili programında ilk bölümün yıldızı olan şahsı muhterem...
    baya sempatik biri belli. atasözleri ve deyimleri yerli yerinde kullanarak güzel mizahını bana sevdirdi. aslında tiktokcuymus zaten. genel olarak tiktokculari anormal bulurdum kusura bakmasin. gerçi o da çok normal sayılmaz zaten ama iyi çocuk.

    ilk bölümde köpekle olan sahnesine kahkaha ile güldüm. köpekten korktuğu belli olunca sahibi yalıyor bi sev dedi. kadir: "şimdi gitsin bayramda gelsin üzerimde bozuk para yok." :)

    aksanından anladığım kadarıyla kendisi erzurum veya gümüşhane çevresinden olabilir.

    edit: annesi bayburtluymuş eskiden gümüşhane ilçesiymis. apartmandaki komşuları da erzurumluymuş. vallahi kendimi taktir ettim iki konustu çocuk çat diye bildim nereli ????

    yeni edit: instagramda gördüğüm kadarıyla foxta yeni program yapacakmis kendisi. hastanedeki işinide bırakmış. halbuki o ortamı seviyorduk biz ne güzel eğleniyorduk storylerde. neyse hayırlı olsun aslanim. (konyalı değilsin sen bayburtlusun karadenizlisin ona göre )

    son edit: yeni programı bok gibi olmuş. çok kavga dövüş istesek tonla program var. eski format iyiydi. temizlik avcıları olsun yine formatta herkese ödül olsun ama sıralamaya göre olsun. sıralamayi da kadir seçsin...
  • instagram da olan videolarına güldüğüm süper kişilik. her videosuna gülüyorum. umarım bozmaz ve bu şekilde devam eder
  • kısa süre sonra daha da ünleneceğini düşündüğüm kişilik. neden mi? çünkü adam resmen burhan altıntop. konuşma şekli, tavırları, ilginç özlü sözleri ve hatta şakaları tam bir burhan.

    tlc'nin programını sırf bu adamı merak ettiğim için izledim. içimizdeki burhan sevgisi ve özlemi bu adamı ünlü yapacak, tabii eğer bozmazsa
  • tlc türkiye'deki temizlik avcıları ile tanıdığımız bu arkadaşın instagram takipçi sayısı fazla olduğu için önce kurgu sandım ancak youtube kanalındaki neredeyse tüm videoları izledikten sonra kurgu değil gerçek olduğunu anladım.

    al beni al!
    kendimi sildim!
    temizlik aşktır!

    annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan kadir evin bütün temizlik işlerini yüklenmiş, titiz, hamarat, çalışkan, enerjisi yüksek bir arkadaş. hem yapan hem söylenen tiplerden. çevresindekiler için çok özel biri olduğu ortada. her ortamın aranan ismi olduğuna eminim.

    videolarıyla çocukluğumdaki aile ve komşuluk ilişkilerine götürdü beni. ah gidi ah ah.

    varoluşsal kaygılarımdaki tüm sürreal çelişkileri bırakıp domestos kokusuyla oturup çay içmeye özendim.
  • acilen kendisinin başrol oynadığı bir sitcom dizisi çekilmelidir.
  • ınstagramda bugün denk geldiğim, paylaşmış olduğu videolar komik olan insan.
  • bu aralar neşe kaynağım. 2.bölümde tavayla konuşması kahkahalar attırdı.

    'gözünü seviyim sen ne çektin bu evde? dilin olsa da bana anlatsan. oturup şu çekyatta senle bi ağlasak'

    asdfghjkl olm mükemmel adam ya!
hesabın var mı? giriş yap