• 11.02.2018 de gerçekleşen üzücü olay. umarım bir an önce sağlığına kavuşur.
  • allah şifa versin istanbullu abimize. inşallah ışık hızıyla iyleşir, sağlığına kavuşur.
  • akil adam olmasıyla bir kıymetinin kalmamasının konuyla pek bir alakasını göremedim. bir yaşam savaşından bahsediliyor. bu kadar katı ve kötü olmamalıyız, fikirleri yüzünden kimse ölmeyi hak etmiyor. geçmiş olsun diliyorum. her ne kadar farklı görüşlerde olsak da az filmlerini izleyip duygulanmadık.
  • üzülmüyorsan kendi çapında üzülme arkadaş! yoğun bakım, ölüm, hastalık gibi konularda da gereksiz gereksiz konuşuyorsunuz ya adamın yakınlarını düşünmeden, gerçekten merhametsizliğiniz beni çıldırtıyor.

    umarım yoğun bakımda yatan bir yakınınız olmaz ve ondan bir haber beklemenin ne kadar zor olduğunu hiçbir zaman anlamazsınız tüm acımasızlığınıza rağmen.

    umarım kadir bey kısa zamanda sağlığına kavuşur dediğim hadise.
  • inanılacak gibi değil.
  • akil adamlığın hakkını veren insan. gözünü nefret bürümüş adamlar bu adamın milyonda biri kadar solcu/çağdaş değil. akp ne zaman faşistleşti bu adam geri çekildi tıpkı sezen aksu gibi. ülkenin aydınlarına bok atıp niye karanlıktayız diyen, sadece kemalistleri çağdaş sanan yavşaklarsınız.
    asıl çağdaş bu insanlar, asıl aydın bu insanlar. siz batılı faşistlere özenen, ortadoğulu boklarsınız..
  • --- spoiler ---

    tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı.
    69 yaşındaki kadir inanır’ın hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.
    --- spoiler ---
  • ben hiç bir zaman eski sanatçıları yeni jenerasyonda yaptıkları işler ile değerlendirmedim. ne sanatlarıyla ne de gündemdeki çıkışlarıyla, demeçleriyle. her zaman o kişinin ismini duyduğumda aklımda kalan eski çalışmaları kafamda canlanır ve o kişi benim için yaptığı o iş ile bütünleşmiştir. o yüzden kadir'in akil adam olmasını, zeki alasya'nın dine sallamasını, barış manço'nun arkadaşım eşşekvari şarkılar yapmasını pek sallamıyorum.

    bizim sanatçılarımızın yaşlılık dönemi bayağı bir garip oluyor çünkü. ununu eleyip eleğini asması gerekirken olmadık şeyler ile karşımıza çıkıyorlar. resmen çan eğrisi teorisini doğruluyorlar.

    ama bırakın abi ölüm döşeğinde bir insan var. 2 sene yazarlık bekleyip buraya ''ölsün gebersin it, şöyleydi böyleydi'' yazmak her şeyi geçtim bir ayıptır. iyisiyle kötüsüyle çocukluğunda, gençliğinde sana bir şeyler sunmuş-katmış- topluma mâl olmuş sanatçılar bunlar.

    t: üzmüş durum. tez zamanda iyileşmesini umuyorum.
  • kendilerini nefret eden insanları, bakın ölüyor, sevin şunu yaygarasını anlamıyorum.
  • sozluk avamliktan olecek. olum dosegindeki adam hakkinda konusulmazmiz, ailesi müteessir olurmuş.

    hade len oradan. iyice bagcilara cevirdiniz sozlugu. bana ne senin sikik şartlanmalarindan.
hesabın var mı? giriş yap