*

  • "neden mutsuz gözüküyorsun" diye sordu basklı arkadaşım bugün bana. "her gün ülkemde, bana benzeyen kadınlar öldürülüyor." dedim. en güzellerimizi en değerlilerimizi şehit veriyoruz, güzel bir devrim olacak demektir bu.
  • adı üzerinden sol edebiyat parçalayan klavye devrimcilerini açığa çıkarmıştır. bildiğin niyazidir. he gülüm he güzel devrim olacak. sen git onu o kızın ailesine anlat. evladını toprağa vermiş aileye senin kızın devrim yolunda düştü falan de bak ne oluyor? madem devrim uğruna ölümleri böylesine kutsayıp güzelliyorsun, senin burada işin ne? git sen de öl. marmara üniversitesi'nde yüksek lisans yapacak kadar aklı çalışan biri ne oluyor da hayatını o saçma çukurda sonlandırıyor? cidden tuhaf.
  • katil devletin son kurbanı.

    (bkz: devletin seri katil olması)
  • 2009, 2010 yıllarında anadolu üniversitesi'nde bir çok öğrenci eylemine beraber katılmıştık. şimdi haberi görünce, elim ayağım buz kesti, neden bilmem aklıma adnan yücel'in şu iki dizesi geldi.

    "işte yüzünde badem çiçekleri
    saçlarında gülen toprak ve ilkbahar."

    kader... güzel kader...
  • bugün barış zincirinde katledilmiş kadın direnişçidir. zincir oluşturma esnasında dahi, kol kola dikilirken dahi yaşamalarına tahammülünüz yok... aaa yoksa havaya ateş açmıştınız da yanlışlıkla mı ona geldi?! hani her kürt öldüğünde olduğu gibi?!
  • işidcileri tedavi eden, el sallayan devletin, barış zincirindeki öldürdüğü gencecik kadın. siz varın terörist diyin ülke toprağı falan diyin. kandırılmış diyeceksiniz ama diyemediniz. yemedi o kadarı. zaten söylediklerinize kendiniz de inanmıyorsunuz. inansanız bu kadar nefret dolu olmazsınız. kızgınlığınız kendinize. ar-ge ile devrim yapacak arkadaş da buyursun yapsın. biz de takipcisi olacağız.
  • anlamıyorsanız saygısızlık etmeyin bari, illa laf söylemek zorunda değilsiniz.
    bilgisi olmayanın fikri de olmaz, bırakın sizin de olmasın.
    ben bir şey anlamadığım, fikrim olmayan konularda yazmıyorum, siz de yazmayın.
    gencecik bir kadın ölmüş, kendisi yaşayamayacak bırakın anısı yaşasın.
    bırakın birileri ona bakarak bir şeyleri anlasın.
  • duyarlı insan, katliamlara sessiz kalamadı ve gitti; çünkü öyle yapması gerektiğini hissetti.
  • katil devletin son kurbanı
  • "sınır"ın neresinde olduğunu bilmiyorum, hayatını ne şekilde kaybettiğini de. ülkemizde bu tür olayların ardından her taraftan bir takım algı yönetimi operasyonlarının yapıldiğini biliyorum lakin. giden gidiyor, geri de dönmüyor, ardından bir sürü gürültü...bir bildiğim daha var, "islam araştırmaları merkezi"nde sıklıkla görüyordum kendisini, kpss için çalışıyor gibiydi, gazete haberlerini okuduğumda gördüğüm fotoğrafından hatırladım. rahmet üzerinde olsun.
hesabın var mı? giriş yap