• bir aykut kocaman sözü. şenoş güneş'in kafasını yaran çakmak ortalarda yokmuş dolayısı ile olay yalanmış.

    çakmak, sana sesleniyorum! hemen adalete teslim ol.

    http://www.hurriyet.com.tr/…-nerede-40812991#page-6
  • tanik sifatiyla mi dinleyecektik sanik sifatiyla mi? hemen hakkinda yakalama karari cikartalim. buldugumuz yerde derdest edelim.
    adaletten kacilmaz.
  • ben ve eşim yıllardır bakkalız. kafayı yardığı söylenen çakmağı değişik açılardan izledik. çakmağın gayet ucuz olduğuna karar verdik. 40 yıllık bakkalız böyle çakmak görmedik.
  • dünya yanarken orospu saçını tararmış.

    3 gündür yemin ederim bıktım bu şenol güneş muhabbettinden. yahu ne değerli kafası varmış adamın??

    memleket seferberlikte, yalnızca 2 ay sonra erken seçim olacağı ilan edildi. ysk dahil bütün kurumların 2 ayağı 1 pabuca girmiş durumda. seçimden sonra neler olacağını kimse bilmiyor, kocaman bir belirsizlik!!! dolar olmuş 4, euro 5, benzin 6, tüm manipülasyonlara rağmen de inmiyor.

    insanlar bir kaç ay sonrasını hesaplayıp ev-araba için borca giremeyecek halde. zaten onların fiyatları da almış başını gitmiş. 2+1 kıytırık daireler için 550bin lira para istiyor adamlar edirne gibi yerde. arabalar desen keza.

    yatırımı da koyalım bir kenara, vatandaşa çocuğunu kayıt ettirecek okul bırakmadılar piyasada. neye göre belirledikleri belli olmayan okullara "nitelikli" dediler, geri kalan "gerçekten nitelikli" okulları kaderlerine terk ettiler. az biraz parası olan araba almayacak çocuğunu özel okula gönderecek şu an, başka çaresi kalmadı.

    ve evet ülkece, hep beraber bir adamın kafasını konuşalım. haberlerde en başa onu koyalım, tartışma programlarının en az yarısında onu ve takımlarını tartışalım.

    başka hiç meselemiz kalmadı çünkü.
hesabın var mı? giriş yap