• 65 tl fiyatlı bodum chambord french press'i,20 tl yeni üye indirimiyle 44 tl.ye satan site.kargo da dahil.bodum french press isteyen kaçırmasın.

    ek:siparişim bugün sorunsuz geldi.yanında ikram kahve de yollamışlar.bir günde kargo gayet iyi.tavsiye ederim.
  • kahve konusunda son yıllarda artan farkındalığı geliştirmek için kurulmuş bir site.

    sitede anlatılan çeşitli demleme yöntemleri ile evinizde veya ofisinizde doğru ekipmanlarla kaliteli kahveyi nasıl yapacağınız anlatılıyor.

    evde kahve yapabilme özgürlüğünü elde etmek için önce kahve hakkında ile cihaz ve kahvenizi belirleyin sonra da kahhve.com'dan alın.
  • normalde kahveyle çok haşir neşir olan bir insan olmamama rağmen bana kahveyi sevdiren site.

    yeni üyeliklerde 20 lira hediye çekini görünce sırf denemek için bialleti mokapot siparişi verdim. siparişi verdikten sonra, 24 saat geçmeden elime geçti ürün. sonra birkaç kahve siparişi daha verdim ve aynı sürelerde bunlar da ulaştı.

    hem kahve hem kahve ekipmanı çeşitleri çok; ama önemli olan şey, bu çeşitleri her yerde bulamıyor olmanız. ciddi bir emek var yani burada. eğer bir yetkili bunu okuyorsa benim tek önerim; benim gibi kahve özürlüler için kahve tarifleri veya kahve ile yapılabilecek şeylerin tariflerini de eklemeleri olur.
  • gerçekten hızlılarmış, beklemiyordum açıkcası. ileriki siparişlerimde de tercih edeceğim.

    edit: denemem için de french press'in yanına hediye kahve koymuşlar, teşekkürü bir borç bilirim. bu arada aldigim bodum french'i starbucks'dan almislar, altinda 50 tl fiyat etiketi var. 20 tl indirimle, 10 lira zarara sattilar sanirim.

    garip.
  • fiyatları el yakan site.
  • siparişin geliş zamanını ve kahve* hakkındaki yorumumu siparişin elime ulaşmasından sonrasına bırakarak, sitedeki kahve çeşitleri hakkındaki açıklamaların faydalı olduğunu düşündüğüm, bu başlığa nasıl geldiğimi hatırlamasam da bir kahve sever olarak buradaki yorumları okuyup az önce sipariş verdiğim, kahve ve ilgili ekipmanları alabileceğiniz site.

    ekleme: kargoya verilmiş.

    ekleme 2: elime ulaştı, gönderim hızları gerçekten iyiymiş.

    ekleme 3: kahve de gayet güzel.
  • buradaki yorumları gördükten sonra filtre kahve çeşitlerinden french vanilla ve costa rica olanlarını satın aldım. siparişi aynı gün kargoya verdiler ve gayet hızlı bir şekilde ertesi gün siparişim elime ulaştı. ayrıca yeni üyeye 40tl ve üstü alışverişlerde 20tl indirim veriyorlar ki bu sayede 250gr+250gr toplam yarım kilo kahveyi 24tl gibi bir fiyata temin etmiş oldum.

    ilk izlenimlerime gelince sadece benim tercih ettiklerim mi öyle bilmiyorum ama inanılmaz güzel kokuyor ve tadı da gayet başarılı.
  • stres yaratmamasını dilediğim internet sitesi.
    sipariş verdim yorumları gördükten sonra, ancak şuanda iletişim bölümünde yazan telefon numaraları cevap vermiyor. dahası gönderdiğim maile de henüz dönüş olmadı. umarım bir sakatlık çıkmaz:(
  • italya'da uzun süre yaşayıp sabaha cappuccino bağımlısı olan birisiyim. buradan yeni üye indirimiyle aldığım kahveleri her sabah içiyorum ve çok sevdim, merak ediyorum kahveleri nereden getiriyorlar. ayrıca aromalı kahvelerinin yanında şurup da satsınlar diye bekliyorum
  • (bkz: onurr)
hesabın var mı? giriş yap