kahraman deniz
-
işsizliğin işsizliği içinde kıvranırken böyle güzel müzisyenler keşfedince unutuyorum dertlerimi ya sen çok yaşa kahraman deniz.
kendisi ruhuma bilmeden sakin sakin dokunan bir müzisyen ve ne kadar buralarda yazıp piyasa olmasını istemesem de, bu başlığı açıyor olmak beni ayrıca mutlu ediyor şuan.özellikle ,sözü müziği ,duygularımı benden daha iyi anlatabilen bir parçayla gönllümü çaldı .anksiyete madurlarının da ayrıca seveceği o şarkısı ,
kahraman deniz-bozuk kaygılar
2. olarakta ,
yokum
emeğinin ekmeği hiç tükenmesin.. -
imagine'ı gayet güzel bir şekilde coverlayan şarkıcı.
http://alkislarlayasiyorum.com/…ne-turkce-altyazili -
yalnızlık vurdu bu gece
gitmek gerek yeniden bir yere
götür beni
masumun ölmediği bir gezegene
hayallerim yeter
cebimizdeki yokluğu defetmeye
yenildim mi sandın
birkaç defa düştüm diye.
bu müthiş sözlerin sahibi ve yorumcusu güzel adam. -
bozuk kaygıların sofar sounds istanbul kaydı ile tanıştım kendisiyle ancak yokum bambaşkaymış. başarılarının devamı diyelim ne diyelim. bi' ısındım ben bu adama du bakalım.
-
sofar sounds istanbul sayesinde cihangir'de bir evde dinlediğim güzel bir insan. sonrasında kendisiyle tanışma fırsatı bulup internetten sohbet etmiştim. gayet samimi bir adam. yanı sıra kalemi de kuvvetli blogundaki yazılarına bakmanızı tavsiye ederim.
-
t.s eliot hocasının öğütlerine uymuş, yeteneğini gelenekle harmanlamış güzel adam, münzevi müzisyen. ses rengi de kalemi de nejat yavaşoğulları ile murat yılmazyıldırım arasında gidip gelmekte. şu günlerde bana da çok çok iyi gelmekte.
-
ortamlara kan çıkar isimli çalışması düşmüş kişi.
-
-
soundcloud'da rastgele müzik dinlerken tanrı hepimizden nefret ediyor'un çalmaya başlamasıyla ilk kez dinlediğim adam.
güzel, sanki biraz da bana özel şeyler keşfedince inanılmaz keyif alıyorum. ne güzel ne değerli müziği, sesi, düşüncesi...
listeden gidiyorum bakalım, biraz daha güzellik yapasım gelirse entryyi editlerim belki. -
kendisi geçtiğimiz hafta 23 isimli albümünü sanal ortamlara salıvermiştir. tehlikeli şarkılar yazan bir emekçi. güzel günler onun olsun.