• ümraniye buyakada şubesi açılmış 3. nesil kahveci.
    çalışanlarını yeterli bir eğitimden geçirmemiş. americano seven bir insan olaraktan menüdeki costa rica, guatemela vs. gibi kahvelerden hangisiyle yapıldığını sorduğumda garson asabice esspresso cevabı aldık. dolayısıyla içimiyle ilgili bir soruya giremedik. aynı soruyu çıkarken kasadaki çalışana sorduğumda o kibar olaraktan aynı cevabı verdi ve paketi gösterdi. kendisine harman mı dediğimde ise, evet ama ne harmanı olduğunu bilmiyorum dedi.
    zaten kahveyi de çok beğenmedik ama bu tabii ki ağız tadına da bağlı birşey, yoksa yanık ya da ağza gelen kahve tozu gibi bir problem yoktu.
  • ankara bahçelievler 35.sokakta bulunan konsepti ve güler yüzlü çalışanları ile keyfinizi ve moralinizi yükseltecek güzel bi işletme. böyle mekanlar çoğalmalı.çıkın çıkın gelin.
  • dün internet sitesinden yarım kilo kahve sipariş ettim, koronavirüsten dolayı olsa gerek yarım saat geçmeden kapı çaldı ve kahveyi çalışanlarından birisi teslim etti. olayın şokunu atlatmam biraz zaman aldı çünkü daha önce internetten aldığım hiçbir şey bu kadar çabuk bir şekilde gelmemişti.
  • amazondan sipariş verdiğim kahvesi %100 arabica yazmasına rağmen %30 robusta %50 brasil karışım ve kötü kahve gönderen firmadır.
  • geçen gün uğradım. içimden oradan çekirdek kahve almak geldi. gazi’de okuduğum için gidip kahve içmişliğim vardı da hiç kahve almamıştım.
    kahveden iyi kötü anladığım için taze kavrulma takıntım var benim de. neyse gittim işte şu var bu yok vs konuştuk çalışan iki arkadaşla. güleryüzlü, iyiydiler. tazelik muhabbetine gelince öyle bir “hiç şüpheniz olmasın” dediler ki hemen güvendim mal gibi. paketlere şöyle bir baktım, bir sürü yazı. kavrulma tarihi aramadım artık paketlerde.
    eve geldim, atarım ağzıma hemen kahve çekirdeklerini. kıtırdatırım.
    öyle bayat gelmedi. “ooo tazeymiş” hissi de uyandırmadı ama bayat da diyemem. neyse..
    paketleri evirip çevirdim falan. kavrulma tarihi yok. son kullanma tarihleri var. biri şubat ‘21 diğeri ekim ‘22

    tekrar söylüyorum bayat gelmedi. aroma da fena değil hakikaten. ama tarihler de bunlar.

    umarım ambalajlar eskidir. ne diyim.

    bir daha alır mıyım almam.

    deneyimim bu kadar.

    hiçbir firmayı kötülemeyi sevmem buradan, burada da olan biteni yazdım tamamen.

    tekrar söylüyorum, umarım ambalajlar eskidir.
hesabın var mı? giriş yap