• bir ekşi sözlük yazarı.
  • benim türkçe versiyon bu
  • entrylerinin içerisinde geçmişten gelen acı tecrübeler vardır. kahvesi de kendisi gibi acıdır.
  • güzel yazar.
  • kendisini keşfetmekle birlikte kesinlikle entrylerinin müptelası olduğum, yazmasını dört gözle bekledigim bilinçli, akıllı ve saygılı bir yazar.
  • kalemi kuvvetli, hikayesi bol bir yazar. belli bir tarzı ve çizgisi vardır. bunlar size uymuyor ya da doğru gelmiyor diye çemkirmeniz gerekmiyor. aklınıza takılan noktaları kendisiyle tartışırsanız gayet medeni bir şekilde tezini savunacaktır.

    bir insanın evliliğe ve nafakaya tepki gösteriyor olması, onun tercih edilmeyen fakir birisi olduğunu göstermez. demek ki fakirlik-zenginlik sizin için bir tercih sebebi ki bu durumda kahve müptelası’nın bir çok savını doğrulamış oluyorsunuz.

    ben söyleyeyim, kendisi ‘’tercih’’ kriterlerine göre gayet üst sıralarda yer alan, tam da bir kadının evlenmek isteyeceği ideal kişi. ha bunu önemser mi, evlenir mi, tabi ki hayır. çünkü kahve müptelası tercih edilmez, tercih eder. belki de alışık olmadığınız ya da tahammül edemediğiniz budur. kendi deyimi ile kafalanamayacak veya nafakalanamayacak biridir.

    bir insanla fikirleriniz uyuşmuyor olabilir. ama konuşarak, bazen tartışarak neden böyle düşündüğünü anlayabilir, hatta bazen ona hak verebilirsiniz. zıt fikirli insanlar da birbirinden bir şeyler öğrenebilirler. yeter ki niyet iyi olsun, yeter ki insanları farklılıklarıyla kabullenebilelim. adam sert yazıyor olabilir, ama alınmak yerine dönün bir de kendinize ve çevrenize bakın derim. bazı şeyler sizin düşündüğünüz gibi değildir belki de.

    adıyla evlenmek kavramını yan yana kullandığım için de kusura bakmasın. hikayelerini merakla okuyor, yenilerini bekliyoruz. kitap yazması dileklerimle, yolu açık olsun.
  • bir ara bir yazar vardı bakire bir genç kız gibi yazıp ertesi gün sevgilisini abisi sandığı kişiyle yatakta yakalayan bir erkekti falan . ona benzettiğim yazar
  • bir entry'sini çıktı alıp mantar panoma astığım ekşi sözlük yazarı. o kadar hislerime tercüman oluyor ki bazen ben de yazsam böyle yazarım derken buluyorum kendimi. ilişkilerle, evlilikle ilgili bir başlıkta kendisine 'hislerime tercüman olmuşsunuz, beni de entry yazma yükünden kurtardınız.' demişliğim var.
  • mizah anlayışını çok sevdiğim biri. şahane bir enerjisi var bir de. siirt’te büryan yiyecekmiş.
hesabın var mı? giriş yap