• youtube'da takip ettiğim güzel kahve kanalı
  • ilgiyle takip ettiğim naif, dolu içerikli kahve kanalı.
  • nitelikli kahve ile ilgili güzel bilgilere sahip youtube kanalı. aynı zamanda sözlük yazarı :)
  • kaliteli ve eğlenceli içerikler üreten, kahve kültürüne dair pek çok ayrıntıya yer veren güzide kanal
  • kahve kültürüne dair sağlam içerik üreten, detaycı ve eğlenceli olmasının yanısıra kahve sevmeyene bile kahve içirmesi muhtemel kanal.
  • bir youtube kanalıdır.

    başta yazdığı şarkı iyiydi ama ilerleyen dakikalarda mehmet efendiye yaptığı saygısızlığı affetmeyeceğim.

    https://www.youtube.com/watch?v=jrfu5ksonnu

    nota diyip durdu. kardeşim müzik dinlemiyosun kahve içiyosun. araştırmanı öneririm.
  • nitelikli kahveye dair bir youtube kanalı var. konusuna oldukça hakim, videoları yorucu değil, müzikler başarılı, kurgusu iyi, kanal vakit kaybettirmiyor, yanlışa yönlendirmiyor, anlayabildiğim kadarıyla reklam almıyor.

    müzik ile de uğraşıyor. spotifyda dinlenilebilir. kullanmadığım için link veremiyorum. onur dinçer olarak aratabilirsiniz.
  • türkçe yayın yapan kahve temalı youtube kanalları içerisinde en kaliteli içeriğe sahip olanlardan biri.
    birçok ekipmandan ve demleme yönteminden bu kanal sayesinde haberdar oldum..
    takipteyiz.
  • çoluğun çocuğun rızkını amerika,afrika ve arabistan yarımadası arasında eşit bir şekilde paylaştıran yotube kanalı.ilgi ve merakla takipçisiyiz efendim.
  • son paylaştığı intro ile gastronomiye dalacağını ilan etmiş instaboy. aynı zamanda burda yazar sanırım.
    ya hayırdır anasını satayım sen kimsin, vasfın ne? başlarda güzeldi, beğenerek takip ediyordum bu arkadaşı. gittikçe kendini bir otorite olarak görmeye başladı. üç beş mekan gezip, evine üç beş ekipman alıp barista yarışmalarına katılınca bir anda gastronomi profesörü kesildi. evine setup kurup, dünyanın bilmem nerelerinden çekirdek getirip, poposunun keyfine göre akşama kadar deney yapıp sonra da asgari ücrete akşama kadar çalışan, kendini geliştirmek için bir ev demleyicisine göre çok daha kısıtlı olanakları olan baristaları eleştirmek, mekan puanlamak bu kadar kolay mı arkadaş. adama sormazlar mı kaç kere mutfakta, barda çalıştın da hizmet sektörü hakkında söz hakkına sahip olduğunu düşünüyorsun diye? eline kaç kere paspas aldın, kaç barista/garsonla omuz omuza çalıştın, kaç insanla muhatap oldun diye?
    ağzı olan konuşuyor anasını satayım, hastasıyım bu tiplerin. şimdi durup 'o zaman siyaset konuşmak için de siyasetçi mi olmak gerek?' diyecektir ama mevzu o değil. sapla samanı ayırmak lazım.
    neyse. şımarık, ergen bir tip kısaca. efendi görünümüne bürünüp ona buna laf çakar anca. piyasa bunlarla dolu. hayırlı işler instaboy.
hesabın var mı? giriş yap