• diferansiyel denklem uzmanı yardımsever bir yazar.*
  • 514 karmalı adamın yazdıklarına bakın hele... işte ekşisözlük kalitesi.

    görsel
    görsel
  • debeye girdiği için farkettigim beni kimbilir hangi sebeple engellemiş olan küfürbaz yazar.

    görsel
    görsel
  • son yılların en etkili muhalifi tayibbin yanına almak için kırk takla atmasına rağmen yüzünü bile dönmemiş birisi olan meral akşener için "tayyip abisine seçim kazandırdı" diyen troll.

    kk ofisi bunlara mama yedirmek için açtı sanırım. oğlu olsa bu kadar savunmaz kk'yı. kk'yı savunan adam bu ülkenin en büyük düşmanıdır. muhtarlara yardımcı olarak atanacak bir vasıfsızdı muhtemelen bu troll. emellerine ulaşamadığı için kızgın sanırım.
  • bu ülke insanı bir acayip. bir fikri benimseyip bir ideal için bir siyasi anlayış yanında fikir belirtmek, birtakım platformlarda yakın olduğun siyasi anlayış yanında yazı yazmak için o siyasi cenahtan menfaatinin olmasının gerektirmediğini bir türlü anlayamayan psikolojik harp mağduru bir kütle var. bu kütlenin bir parçasının, sağcılığına bakmadan, zamanının devlet büyüklerinden paralar ve servetler alarak yazılar yazan üstadlarına bakmadan, gazeteci ve siyasetçi görünümlü partili sülüklerine bakmadan burada menfaat sağlamak için kılıçdaroğlu yanında yazı yazıyormuşuz havası vermesi ne utanmazlıktır ne küstahlıktır allah aşkına? menfaat kovalama işi sizin sağcıların işidir biz chp’liyiz. biz fikrimizi doğru bildiğimizi içimizden öyle geldiği için anlatırız sağcılar/sözde milliyetçiler anlamaz bunu.

    kemal kılıçdaroğlu ne kadar kudursanız da salyalarınızı saçarak etini kemiğini kemirmeye çalışsanız da adam gibi adamdır. chp’yi kendi halkına düşman kendi halkına hakaret eden onlardan tiksinen birtakım alçaktan temizlemiş gerçek bir sosyal demokrat partiye dönüştürmüştür.

    sade bir chp seçmeni.
hesabın var mı? giriş yap