• decathlon mağazalarında satılan envai çeşit spor giyim alternatifi sunan bir marka.
  • 19.90 a satılan bir saati vardır kendilerinin 5 ay 5 gün askerlik süresince koluma yapıştırdım orda unuttum hiçbir şey olmadı. burdan 339. dönem askere gidecek sözlük yazarlarına şiddetle tavsiye ediyorum.
  • performans/fiyat oranı çok yüksek bir fransız spor malzemeleri üreticisi. koşu ayakkabılarının dizaynlarının çok acaip, yani böle, "lady gaga" ölçeğinde acaip olması dışında bi eksiğini görmedim. koşu çorapları çok rahat ve gerçekten koşu içinmiş. adamlar şaka yapmıyor. kalp ritmini takip eden gps'li saatleri falan var misal ve fiyatlar garmin'e göre çok uygun. gerçi denemedim ama, dandik olduunu hiç sanmıyorum. bence gideri var.
  • ayakkabılarını gayet başarılı bulduğum firma, adidas, puma ve nike diye tercih yapmadan önce birde bu markanın ayakkabılarını deneyin eminim beğeneceksiniz.
  • çorapları şahanedir. özellikle koca ayaklılar için de ürün gamı olması şahane.
    fakat ilk çıkardığı, benim 3sene önce aldığım koşu çoraplarını son tahlilde iyice soket çoraba dönüştürmüş.
    ilk aldığım serinin konçları ayak bileğini geçerken şimdikiler ayak bileği altında kalıyor ve ayakkabı giyip çıkarırken ayaktan çıkıyor. biliyorum bendeki ayak, ayak değil* ama bu kısa modellere pek alışamadım.

    yinede 3. senesinde olan çoraplarım halen sağlam* adamlar güzel mal yapıyor arkadaş.
  • eliofeet modelleri için şöyle eğlencili bir reklam çekmiş adamlar:

    http://tr.adforum.com/…tive-work/ad/player/34448203
  • uygun fiyata kaliteli spor malzemeleri üreten firma. koşu donlarından aldım çok memnunum, çoraplarını almadığıma pişman oldum.
  • diğer markalara koşu malzemeleri için bayıldığım paralardan ötürü beni pişman etmiş olan marka. işin kötüsü, geçenlerde decathlon'a uğradığımda gördüm ürünlerini. ucuz olmalarından ötürü kalitesiz olduklarını düşünüp fazla yanaşmadım. ama dikkatimi çekmediler değil yani, fena gözükmüyorlardı. burada yazılanları okuduktan sonra "keşke" dedim. o kola takılan, kulaklık çıkışı olan cep telefonu kılıfını alacağım ama.
  • 3 yıl önce askere gitmeden aldığım kol saati ve spor ayakkabısını halen taş gibi kullandığım marka. üstelik o şaka gibi 29 lira olan ayakkabı hayatımda kullandığım en rahat, en hafif ayakkabı. ama siz yine de çok reklam etmeyin, bilen bilsin. yeni bi new balance veya converse vakasına ihtiyacımız yok.
  • ekiden 50 model koşu ayakkabısı inanılmaz rahat olan marka. fiyatı da 40 lira civarı, stok yapmak lazım.
hesabın var mı? giriş yap