• kamerayi farkedince daha fazla hoplayip ziplayarak, ekranda kalma suresini maksimuma cikarmayi amaclayan ya da aksine, ekranda gozukmesinin sakincali olacagi bir durum varsa, saklanmak icin sacma sapan hallere giren seyircidir.

    ne kadar ilgili olur bilmiyorum ama herhalde benden baska hatirlayanlar vardir. belki sozlukte basligi bile vardir.
    bir fenerbahce maci oncesi, kamera stadi gostermektedir adet oldugu uzere. iste guzel kizlar, sevimli cocuklar, ilginc tezahurat iceren pankart tutanlar vs. gibi. sonra kamera, o gun, tepsi gibi olan ayi farkeder. bir tribunun uzerinde gercekten de cok belirgin ve guzel gozukmektedir. zum yapilir. sonra birden kameraman, tam da ayin altindaki bos tribunun ust siralarina oturmus iki sevgiliyi farkeder ve ayla birlikte romantik goruntuler gostermeye baslar. elele tutusmalar, kacamak opucukler vs.
    sonra kameraman, bunun tum diger goruntulerden daha ilginc oldugunu farkeder ve diger herseyi birakip surekli burayi ceker ve yonetmen de yayimlar. birkac dakika sonra, sevgililerden erkek olaninin cep telefonu calar. (duymuyoruz elbette, cocugun elini cebine atip, telefonu acmasindan anliyoruz) birileri, cocuga, televizyonda olduklarini, dolunayin altinda, bos tribunde, kabak gibi oturduklarini ve ekranda surekli kendilerinin gorundugunu soyler. cocuk once inanmaz, sonra muhtemelen verilen detaylar sayesinde inanir, surat degisir, ses titremeye baslar (bunu da kizin, "ne oldu, kotu bir sey mi var" bakisindan ben cikardim) kiza durum soylenir, az once kumrular gibi olan iki sevgili birden iki yana kacisir... aralarinda 1 metre mesafe kalacak sekilde otururlar...

    seyrederken cok gulmustum ama, umarim kizin ailesiyle falan sorun olmamistir sonradan.
  • eğer sözelciyse kamera dışında her yöne el sallar.
  • anlık gelen ünlü olmuş duygusu ile kontrolsüz eylem sergilemesi
hesabın var mı? giriş yap