• bayağı bir acarmış.

    https://twitter.com/…aman/status/149154493890695170

    yaptığı haberlerle de çalışkanlığına gerçekten şapka çıkartıyorum:

    http://www.moralhaber.net/…rca-lira-zarara-ugratti/

    http://www.attabot.com/haberleri/kamil-maman/

    tek yönlü çalışan kişilerden biri. kendisine gazeteci diyemeyeceğim kusura bakmazsa.
  • şöyle birisidir.
  • arastirmaci gazeteci kamil maman 17-25 aralik dosyasini bilale anlatir gibi anlatmis:

    https://www.youtube.com/…e_continue=5&v=vvt-djvnrao

    43 dakikanizi alacak ama ay-din-la-na-cak-si-niz. 27 kasim'da abd'de reza zarrab davasi baslayacak ve tr yonetimini supurecek dalga oncesi gercekler.
  • her zamanki gibi kendini ele vermiş fetö.

    youtube'da verilen videosunun altına bakarsanız, cemaat abilerinin sıralandığını görecesiniz. eminim, 2 satır olumsuz bir şey yazsam, anında silinir. neyse...

    program çok güzel, şöyle iyi anlatmış, böyle bilal'e anlatır gibi falan yazmadan önce cevaplanması gereken sorular var:

    1. program konuğu kamil maman tr'de mi yurt dışında mi? yurt dışında ise, neden? tatile mi gitmiş yoksa kaçak mı? kaçak ise hangi suçtan aranıyor?

    2. programı yapan erkam tufan aytav tr'de mi yurt dışında mi? yurt dışında ise, neden? tatile mi gitmiş yoksa kaçak mı? kaçak ise hangi suçtan aranıyor?

    not:
    hırsızın, rüşvetçinin anasını avradını idman yurdu.
  • 17/25 aralık ile ilgili söyledikleri şayet doğruysa bir ırak-suriye ardından türkiye gelmesi çok normal ve bunu yapan da en yetkili kişi şu anki.
  • cemaatçi bir kardeşimiz heyecanla zarrab davası hakkındaki sağdan soldan apartma bir takım bilgileri kusmuş. erkam tufan aytav'la yaptıkları röportajda, petrol ticaretini açıklarken verdiği ölçü birimi milyon ton varil. böyle bir ölçü birimi yok, ya tondur, ya varildir. varilden bahsettiğini varsayalım -çünkü tondan bahsediyor olsa çok daha düşük bir miktar petrolden bahsediyor olacak- bu durumda bile adı geçen petrolün bedeline ilişkin bahsettiği rakamlar piyasa fiyatlarının beş ila on kat üstünde seyrediyor, tamamen gerçekdışı. la gardaşım, anladık dayak yediniz, abiniz geldi size dayak atan adamı dövecek de, insan bir röportaj vermeden ben neden bahsediyorum, verdiğim rakamların herhangi bir iler tutar tarafı var mı diye kontrol etmez mi?

    röportajın devamında zarrab ve şurekasının örgütlü federal suç işlediğinden bahsediyor ama hukuğun işleyişine ilişkin kavrayışı da çok ilkel. bunların ambargoyu delişinin nasıl abd yargısının jurisdiction'ına girdiğine ilişkin hiçbir fikri yok, umrunda da değil. bu kadar özensiz ve kötü gazetecilik de zor zanaat.
  • https://www.youtube.com/watch?v=vvt-djvnrao&t=9s

    şurada anlattıkları doğruysa pis mavra dönmüş. amerika'yı ters yatırıp düz sikmişiz resmen. rıza ise sado mazo yapmış.

    o değil de bizim aktifbank, garanti, denizbank ve zaten en bilinen halkbank çok pis yaraklara gelebilir bunlar doğruysa.
  • erkam tufan aytav’la yaptığı görüşmede ben bu gazeteciyi neden görmüyorum ortalıklarda derken cemaatçi götlerle aynı yolda yürüdüğünü anlıyorsunuz.
  • fetöcü müdür bilemediğim fakat fetöcü gazeteciyse konuya hakim olması gayet normal olan kişidir. zira o dönem bu soruşturmaları yapan çoğunlukla cemaat mensuplarıdır, zaten olmasalar bizim konudan hiçbir bilgimiz olmadan bu döngü halen devam ediyor olurdu. anlattıkları da sıradan vatandaşın yüzeysel olarak bildikleriyle örtüşmektedir.
  • fetullahçıdır ve reza ile ilgili en doğru ve yalın bilgileri vermiştir. bu ikisi birbirlerini götürecek artı eksi değildir adam hem fetullahçı götün teki ve ülkeye giremiyor ve giremesin zaten hem de reza dosyasını en malın bile anlayacağı şekilde anlatmış illa ikisinden biri olmak zorunda değil ki yahu.
hesabın var mı? giriş yap