• nasıl hala ukte olarak kalmış! inanılır gibi değil.......

    bildiğimiz şu çimlere yayılırken herkesin yanında taşıdığı sandalyeler işte......

    yeşil olanı makbul sanırım.
    yoksa maktül müydü?

    yok o paşaydı,
    hangi paşa?

    onu da sen bilirsin paşam.......
  • kumaş versiyonları göründüğü kadar rahat olmayan sandalye. normal bir insan poposu sığmaz. bacaklarını yayarak oturamazsın, bacak bacak üstüne atmaktan kemiklerin tutulur falan. kalitelisi değilse zaten 2 günde perti çıkar, her yerinden yırtılıp dikiş atmaya başlar. keyfince vakit geçirmek için kumaş olmayanlarını tavsiye ederim.
  • kumaş olanların tek güzel yanı, bira şişesini koymak için sağ kolçakta yer olması; yoksa oturulabilecek gibi değil. ikiye katlanabilir, kolçakları ahşap olan versiyonları daha kullanışlı, ancak onlar da kısa sürede pas yapıyor ve bağlantı noktalarındaki pimlerden kırılıyor. buradan üreticilere sesleniyorum: ya adam gibi bi sandalye yaparsınız ya da köşe takımını çekeriz sahile, ormana, çayıra, çimene!
  • yok mu iyisinden alıpda memnun kalan tavsiye edecek arkadaş?? ucuzları adamı fıtık eder :/
  • geçtiğimiz hafta aldığım ve çok memnun kaldığım katlanabilir ürün. deniz kenarına açıyorsun iki tane oturup denizi,yıldızları izliyorsun. sandalyesiz yapılamaz mıydı yapılırdı tabi *
  • tüm türklerin en az bir tane birlikte fotoğrafı olan eşya. kolçağına da birer bira koyarlar. ohh rahatim ohhh keyfim yerinde kafasi sanirim. fakat pek estetik gorunmuyor, bilmiyor olabilirler.
  • geçen gün, pandemi nedeniyle kafelerin kapalı olmasından mütevellit benim de oturmak zorunda kaldığım sandalye. fakat bana alerji yaptı, iki gün üç gece kaşındım.
  • şu sıralar a101, bım gibi marketlerde sürekli olarak karşıma çıkmaktadır. internette de şu sıralar görselleri sürekli paylaşılıyor. aslında bunlardan bir tane değil iki tane alın sayın okuyucu.

    ben arabamın arkasında hep taşırdım bunları. evlenmeden önce, eşimle buluşup dışarı çıkacağımızda, eşim evden termosla çay getirirdi, ben de bazen tatlı bazen kuruyemiş vs. alırdım ve sahilde buluşurduk. sahilde kumların üzerinde sandelyemizi kurar, hem yaz sıcağında denizin tatlı esintisini hissederdik, hem gün batımının keyfini çıkarırdık hem de hoş sohbete doyum olmazdı.

    velhasılı kelam muhterem okuyucu, aslında alıcam, aslında yapıcam falan demeyiver. bir kilim götür, bir sandalye götür ama zamanın tadını çıkar. hayatın insanı nereye nasıl şartlara sürükleyeceği belli olmaz. hayat çok kısa.
  • bazı arkadaşların serzenişte bulunduğunu görüyorum, bu aralar bu ürünler üzerinde çalışıyorum, ortalama 500kg taşıyacak kendi ağırlığı 900-1000gr arası olacak. belde ve bacakta ağrı oluşturmayacak, korozyona çok dayanıklı, havacılık ve uzay sanayinde kullanılan bir alaşımdan yapacağım.

    o kadar övdük, mini bir anket yapayım bari, 150-200tl bandında olsa alır mısınız?
hesabın var mı? giriş yap