• istanbulda yaklaşık 1 aydır kaçak olarak yayın yapan televizyon kanalıdır..
    ch 32. frekanstan yayın yapmaktadırlar.

    yayın mantığı şöyle gelişmektedir; yabancı müzik kanallarında yayınlanan video kliplerin tv kartlarıyla capture edilmiş hallerini yayınlamaktır.. oldukça zahmetsiz bu iş biz seyircileri pek bi güzel mutlu etmektedir. hatta irtibat içinde yayın sırasında alt yazıda sürekli geçen bu kanalı kuran elemanların cep telefonları aranmaktadır veya mesajlar atılmaktadır. istek klip içinde aranmalıdır lakin ben aradım haftasonu kylie ablanın yaklaşık 10 tane klibini üst üste yayınladır.
  • abuk pop klipleri dışında spiderman lara croftu (denk gelmediğim neler yayınlamışlardır bilemiyorum) dvd kayıtlarından yayınlayan ve pek iyi eden unidentified kanal...
  • birkaç hafta önce türkçe dublajlı halinde final fantasy filmini yayımlayan kaçak yayın yapan kanal.. lakin mübarek süveş kanalı sanki kimse durduramıyor.. hatta şu sıralar sürekli gün boyu "kanalımıza spiker* bayan aranıyor" gibisinden alt yazıda gecmektedirler.
    pek sevdim bu kerataları..
  • istanbul / büyükçekmece'den yayın yapan yerel televizyon.. lakin artık haberler, magazin, çizgi film gibisinden programlarda gösterilmektedir.. ilgiyle izliyoruz nereye kadar sürecek bu kaçak klip yayınlamanın sonu ? diğer yabancı müzik kanallarından capture edilmiş klipleri sürekli döndürüp durmaktadır bu elemanlar. ekranın üst ve altınada bant koyarak capture edilmiş kanalın isimlerini saklamaktadırlar.
  • turksat 1c uydusunda, 11159 v 3150 frekansında iyi olmayan yayın kalitesine sahip olan* tv kanalı.
  • fransa 1.ligi'nin yanında ispanya kral kupasını da ümit aktan yorumuyla yayınlamaya başlayan kanal.
  • milletvekilleri ve vatandaşa "pişirilmiş tavuk yiyebilirsiniz, bir sakınca yok" diyen tarım ve köyişleri bakanı mehdi eker'e canlı yayında pişmiş tavuk ikram eden kanal.
  • milliyetçi muhafazakar, bir de futbolda çeteleşme iddialarının içinde adı geçmiş sadık ilhan'a avrupa liglerini yorumlattıran kanal. zamanında maç naklen yayın ihalelerine giren ışık tv ile organik bir bağı olduğunu sanıyorum.
hesabın var mı? giriş yap