• nedense her gece yayınlanan b-movie bile diyemeyeceğim leş filmlerdir. herkesin zombi olduğu, havadan köpek balıklarının yağdığı bu filmleri göstererek kanal d'nin neyi amaçladığı muammadır.
  • nedense hep aynı senaryoyla çekiliyor izlenimini veren filmler.

    üniversiteye giden ya da liseden mezun olmak üzere olan acayip yakışıklı erkekler / fıstık kızlar.

    bu erkekler ve kızlar ekseriyetle her sahnede yarı çıplak gezinir. erkeklere sürekli dar, vücut hatlarını belli eden atletler giydirilir veya erkeklerin üstü genelde çıplak bırakılır. kızların üstünde bikini, altlarında şort vardır. her yere öyle giderler çok normal bir şeymiş gibi.

    bu kız ve erkek arkadaş grubunun içinde kimin eli kimin cebinde oynamak kaçınılmazdır. ama esas bir çift muhakkak ki vardır. bunun dışında esas çiftin kankaları olan sürekli sevişen/yiyişen çılgın ve azgın bir çiftimiz daha vardır. esas çift bu çifte kıyasla daha romantik ve aklı başındadır. kolay kolay öpüşüp sevişmezler. sevişecekleri zaman da ön sevişme kısmını olabildiğince uzun tutarlar. romantik oldukları için nazik nazik sevişirler. bunların kankası olan azgın çift ise ekseriyetle milletin ortasında yiyişir, kapalı bir ortama girildiğinde yine çok normal bir şeymiş gibi hemen bir odaya kapanıp insanlara "sevişecez biz ehehehehe..." diye ortamdan fıyarlar. gruptaki diğer arkadaşları bu azgın çifte "mehehehe sevişsin tabii gençler..." kafasıyla bakar.

    ama sonra nedense birden her şey tersine döner. her şeyin tersine dönmesi için gece olmasını beklemek gerekmektedir. gece olunca her şey birden tuhaflaşır. gruptan bir kız kesin tuhaf bir ses duyar / bir şey görür ve nedense anında da manyaklaşır. ne olduğunu anlayamadan sadece yirmi dakika içinde gruptan en az üç kişi ölü bulunur, millet sürekli birbirini suçlamaya başlar. sebep ya zombidir ya hayalettir ya virüstür bir şeydir. en sonunda herkes ölmeden önce esas çiftin esas kızı hayatta kalır. ya sevgilisini de alıp kendini kurtaracak ya da sevgilisi de öldüyse zombi grubun içine karışacaktır. film böyle biter.
hesabın var mı? giriş yap