• okan bayülgen'in baş karakteri canlandıracağı, 23 ekim'de sinemalarda gösterime gireceği duyurulan, senaryosunu murat aykul'un yazdığı alper mestçi filmi.
  • okan bayülgen'i yeniden oyuncu olarak görmemize olanak verecek film.

    filmde televizyoncu olacak olsa bile bekliyoruz.

    http://www.hurriyet.com.tr/…fa/11760028.asp?gid=222
  • musallat filminin, dikkat şahan çıkabilir ve co-medya tv şovlarının yönetmeliğini yapmış olan alper mestçinin yeni filmi. filmde okan bayülgen'in dışında erol günaydın, rasim öztekin, serhat özcangibi tanınmış oyuncular da rol alacakmış. ayrıca filmin kadrosunda misafir oyuncular olarak hakkı devrim, ahmet çakar, sadettin teksoy, metin ucagibi isimler de sürpriz rollerle yer alacaklarmış.
  • konusu soyleymis:
    fakir evinde annesiyle birlikte mutlu mesut bir hayat süren imdat (okan bayülgen), bir temizlik şirketinde cam silici (ref: zaga, cam siliciler) olarak çalışmaktadır. hayattaki en büyük zevki televizyon izlemektir. kanal i adlı özel televizyon binasının camlarını silerken, kanalın üçkağıtçı müdürü berk (hakan yılmaz) tarafından, imdat'ın eşsiz rating sezgisi keşfedilir. olaylar çılgınca bir hızla ilerler ve imdat kendini kısa sürede kanalın başında bulur. yaptığı birbirinden komik ve acaip programlarla, türkiye'nin gündemine oturur. en büyük yardımcıları mahalle kahvesinden arkadaşı, "profesör" lakaplı atilla abi (serhat özcan) ve neredeyse ilk görüşte aşık olduğu sekreteri nazlı'dır (aslıhan gürbüz). ancak imdat tüm saflığıyla başarıdan başarıya koşarken, kendisine kurulan tuzakla, birden bire türkiye'nin bir numaralı medya suçlusu haline gelecektir...
  • keşke imdat rolu için daha az tanınan bir kişiyi oynatsalardı. zaten işi talk showcu okan bayülgen den daha gerçekci olabilirdi. nasıl ibrahim tatlıses in ,emrah ın sıfırdan başlayıp en sonunda ünlü olup kayıt odasında şarkı söylediği filmlerine şaşırdıysak , okan bayülgen i de talk show programında gördüğümüzde o kadar şaşırcaz.
  • çok zorlama bir film adı..
    sözcüğü ayırıp ayırıp yeni anlamlar mı çıkarmışlar ortaya, anlamadım..
    'zasyon' tek başına ne ifade ediyor ki yani..
    son derece itici bir isim; belki de filmi izledikten sonra daha farklı bakarız bu sözcük oyununa, umarım..

    konusunu ve oyuncu kadrosunu öğrenince, izlenmesi gereken bir film olacağını öngörebiliyorsunuz..
    okan bayülgen, ki film proje seçme konusunda oldukça hassastır, böyle bir senaryoyu kabul ettiyse, izlemeye değer şeyler vardır herhalde filmde..
    erol günaydın ve hakkı devrim'in konuk oyuncu olarak filmde yer alması ayrıca hoş olmuş..
    hatta, hakkı devrim, okan her projesine beni de sürüklüyor, umarım ileride bir de porno film çekmeye kalkmaz, gibisinden sözler etmiştir..
    eh, sezen aksu'nun dediği gibi, "bekleyelim de görelim" bakalım..
  • filmde adı geçen kanal i'deki programlar ve sunucuları:

    1) kim 500 tokat ister? (ahmet çakar)
    2) hayvanım olur musun? (vatan şaşmaz, haydar dümen, zerrin özer, erol büyükburç)
    3) yüzüne tükürülecek adam! (yasemin bozkurt)
    4) uzun eşşek (ziya kürküt)
    5) tuvaletteyiz! (gülhan şen)
    6) sarı bıyık ile ana haber
    7) boş musun dolu musun (esra erol)
    8) medyum memiş ile hava durumu
    9) telemahalle (melih gümüşbıçak)
    10) asabiyet meydanı (sarı bıyık)
  • fragmanı görücüye çıkmış okan bayülgen filmi. pek komik bulamadım. biraz okan bayülgen'in makinası gibi bir şey. umarım film fragmandan daha iyidir.
    http://sinema.ekolay.net/…ay.aspx?pid=40&hid=647121
    yıllar sonra editi: hey gidi e-kolay!
hesabın var mı? giriş yap