• sözlük yönetimi tarafından verilen bir yetki. moderasyon tarihçemde çıkmış. sanırım başlıkları betadaki kanallara atama yetkisi oluyor. yakında istatistiği de gelir herhal.
  • (bkz: kanal var mı)
  • (bkz: #33820743)
  • ne işe yaradığını hâlâ bilmediğim bir yetki tanımı. yarın verilişinin yedinci ayı dolmuş olacak.
  • ağlayınca verdikleri bi yetki. ben benimkini öyle aldım yani, diğerlerini bilmem. ama insanlığın iyiliği için kullanıyorum valla. etiketiyle ilgilendiğim başlıkları solda çıkmış görünce biraz bekliyorum, aşağılara düşünce kanalına alıyorum. inşalla faydalı bi işle uğraşıyorumdur.

    yanına gammazlık ve başlık taşıma yetkisi de geliyor bonus olarak ama başlık taşıma mekanizması biraz yavaş. ya da belki taşıma notu gelmiyordur. bilmiyorum.

    bundan anladığım da şudur: yönetim entryleri okuyor olm. içinde admin, ssg, mod vs geçen entryler doğrudan ayrı bi havuza düşüyor, ben eminim bundan.
  • sözlükte açılan başlıkları can sıkıntısına kategorize ederkene bana verilmiş olduğunu gördüğüm şey. sözlükte geçirdiğim vakit konusunda beni endişelendirmiştir*
  • entryleri mevcut yapı içindeki kanallara kategorize eden kişilere verildiğini düşündüğüm ekşisözlük ünvanı. sanırım bütün yazarlara verilmiş.
    kendimi bir an super mario gibi hissetmedim değil.
  • "bu ne ola ki?" "nasıl kullanıldığını bile bilmeden bu yetki (sanırım herkese) neden verilmiş ki?" diye başlıkta gezinirken sağolsun dragomannus 'un son derece aydınlatıcı bir mesajla açıkladığı yetkidir.

    --- spoiler ---

    şimdi anladığım kadarıyla şöyle oluyor. yandaki açılan başlıklarda her hangi birine tıkladığında sol tarafta o konunun hangi kanala ait olduğu yazıyor, ait olmadığını düşünüyorsan öner kısmı da var değil ya da ait seçeneklerini tıklıyorsun, ya da başlık herhangi bir kanala ait değilse öner diyorsun ve ait seçeneğini tıklıyorsun. atıyorum sol framede "messinin efsane golü" diye başlık var. tıkladığında futbol kanalı görünüyor, eğer görünmezse kanallardan futbol seçeneğine ait diye seçebiliyorsun, eğer aynı örnek diyelim ki teknoloji kanalında gösteriliyor ama yanlış olduğunu düşünüyorsun, o zaman da ait değil diyorsun. her hangi bir kanala dahil değilse açılan entry örneğin "topu topu 7 nota var kaç ayrı beste yapılabilir ki" diye başlık var ama herhangi bir kanala ait değil, siz onu uygun gördüğünüz başlığa atayabiliyorsunuz.

    --- spoiler ---

    kendisine teşekkür ederiz*
  • bu yetki bana da verilmiş 2 hafta önce. de henüz ne yapacağımı anlamadım.
  • galiba sözlük yönetimi, belirli sayının üstünde farklı kanallara entry giren yazarlara bu yetkiyi atıyor. çok dolaşan, her konuya diyecek lafı olan bizlere bu hınzırlığınızı kullanın artık diye bir fırsat, bir şans. yuppi ! abarttım tamam tamam.
hesabın var mı? giriş yap