• pamukkale turizm ile ortak çalışan firma.
  • bir samsun trabzon yolculugu sirasinda hostun uyudugu, otobusteki diger yolcu genclerle donusumlu su-cay servisi yaptigimiz firma.
  • eskiden trabzon meydan'da simdiki dolmus duraginin oldugu yerde (tanjant yolunun altinda kaldi) yazihanesi vardi. bir gun ogrendim bedava kanberoglu yazmali cikartma veriyorlar hem de kocaman dikdortgen seklinde, turuncu renkte; okul *tenefusunde kosarak gidip bir kocan cikartma almistim. butun defterlerim kanberoglu cikartmali olmustu.
  • ordu bursa seferinde tercih ederek tanıştığım firma. zaten koltuk arkasında televizyon ya da internet gibi beklentilerim yoktu. bununla beraber daha saat 18.00 olur olmaz otobüsün bütün ışıklarının kapatılması gibi bir beklentim de yoktu. hatta tüm otobüse yayın yapan televizyonun da 2 saat gösterilip (ses yok bu arada) sonra kapatılması da beklentilerimin ötesinde bir olaydı. yolun ilerleyen kilometrelerinde şöförün kaloriferleri kapatması, yarım saatlik molaları 15 dakikada bitirmesi ve 10 dakikalık moloları da 20-30 dakika gibi sürelerde bitirmesi yolculuğuma çok renk kattı diyebilirim. yaklaşık 15 saat süren yolcukda 2 kere servis yapmasına ise yazacak bir şey bulamıyorum. sonuç olarak, daha iyi seçeneğiniz yoksa yapacak bir şey yok, mecbur bineceksiniz.
  • yolcuların hareket halindeki otobüsün içinde kaybolduğu gizemli firma. yarım saat oldu henüz bulunabilmiş değiller.
  • bu firmanın trabzon - erzurum seferlerini kullandım. her koltukta android tablet, wi-fi internet vardı. tabletlerde de çok sayıda film ve tv özelliği. yabancı kanalları da izleyebiliyorsunuz. 6 saatlik yol boyunca 4 defa servis yapılması da cezbedici faktörler arasında... aynı hattı bir kere de metro turizm ile kullanmıştım; mola vermemişlerdi ve sadece bir defa meşrubat servisi yaptılar.
  • üç yıl önce yaptıkları ağır bir hata nedeniyle kullanmayı bırakmıştım. dün mecburiyetten kullandım ve mucizevi bir yolculuk olmak üzereydi. trabzon-erzurum hattında çalışan diğer firmalarda koltuk arkası tv henüz tam yerleşmemişken yol boyunca internet aleminde gezinmeyi sağlayan tv arkası tabletler var, araçlarının neredeyse tamamı travego olmuş ve yolcu profili de sanki biraz daha ulusoyvari olmuş. trabzon-erzurum hattında koltuk arkası donanım bakımından ulusoy'dan önde, ama ulusoy'un yolcu profili ve şoförleri şirketi bir adım önde tutuyor. metro ve diğer şirketler ise kanberoğlu ile koltuk arkası donanım konusunda yarışabilme seviyesinde değiller ama olsalardı da personel avantajı kanberoğlu'nda olurdu.

    bu satırların ortaya çıkmasına vesile olan yolculukta otobüs şoför hatası nedeniyle kop dağı'nın zirvesine yakın bir yerde yolda kaldı ve hafif kaydı. yolda kalma sebebi karşıdan gelen aracın hızlı olmasından dolayı otobüsün yokuşta durması olsa da zincir sarmaya üşenen personelin de etkisi vardı. zincir sarılırken otobüs hafiften kaymaya başladıktan sonra muavine paspas at haunun altina diye seslenen şoförü de korkulu anlarda gülmemizi sağladığı için tebrik etmek gerekir.
  • ağrı'dan trabzona giderken 5 veya 6 kere mola vermeyi başarabilmiş olan firma. 9,5 saatte anca varabildik. başka firmayla dönüş yolu 7 saat...
  • otobüsleri bozulmasa güzel firma aslinda.
  • 31 yıllık hayatımda kullanmış olduğum en kötü otobüs firması.

    bu hafta doğubeyazıt-erzurum arası yolculık yaptım bunlarla. daha bagajımı verirken aşırı asabi bir muavin sanki o bize para vermiş de hizmet alamamış gibi bizi azarlamaya başladı. kendisini uyarınca da şöför "onun konuşma tarzı öyle" diyerek afedersiniz maytap geçti. otobüse binen yeni yolculardan sonra muavin "her yeri kirlettiniz çamur ettiniz" gibi hadsizce cümleler söyledi. görevinin ne olduğunu anlamadığım ama kanberoğlu ailesinden biri olduğunu düşündüğüm bir adam yaklaşık 5 saat boyunca hem telefonla hem şöförle konuşup sürüş güvenliğini hiç etti. 3 saat süreceği öngörülen yolculuk 5 saat sürdü. çünkü minibüs gibi her yerde durdular, bi yapmadıkları indi bindi kalmıştı yani.

    velhasıl kelam, zorunda kalmadıkça kullanmayın bence bu firmayı.
hesabın var mı? giriş yap