• haber linki

    demek ki, kanoculardan da çomar çıkabiliyor dedirten sesli izlendiğinde çok enteresan bulduğum görüntülerdir. şoför son anda o aracın altından levyeye uzanana kadar haklı bence ki bunların alayına, saygısızlıklarına gıcık bir adamım.

    o levye suç aletidir. hele ki kamu hizmeti gören bir şoförün böyle levye ffalan çıkartamayacağı bir ülke olamayacağız herhalde hiçbir zaman. birilerinin sırf bu nedenle götünden kan almasını diliyorum. kanocu zaten çekmiş cezasını.

    şoförün ilk baştaki iletişim tarzını haklı ve yerinde buluyorum.
  • olan kıza olmuş dediğim kavga. spx istese böyle reklam yapamazdı.
  • direksiyonun altından alınan demir malzemenin her araçta standart donanım olduğunu gösteren kavga.
  • otobüs kullanım kuralları

    bunu hem genel bir fikir vermesi için, hem de buradaki olay ile ilgili kısmı için koydum.
    maddelerden birinde diyor ki havaalanına sefer yapan otobüsler haricinde yer kaplayan bavul, çuval vb. eşyalarla binilemez.
    evet otobüs havaalanına gidiyor yani bu eşyalar (bavul çuval) taşınabilir. adamın elindeki şey kano ve çuval ya da bavuldan çok daha büyük (sürücü maddeye göre kanoyu otobüse almamakta haklı). otobüste taşınmasının uygun olmadığını düşünüyorum ki otobüs sürücüsü yine de ''dur millet bi binsin ayarlıyacağım'' minvalinde konuşuyor. ve sürücüyü yumrukluyor.

    iett sürücüsünün haklı olduğu kanaatindeyim.

    edit: imla
    edit 2: anlam bütünlüğü açısından bir miktar düzeltme.
    edit 3: link düzenlendi.
  • şoför haksızdır.
    o kano dik olarak konulunca bir büyük valizin yarısı kadar yer kaplar.
  • şark kurnazlarına bak, adam diyorki insan gibi, bekle herkes binsin ben alıcam. o hırt adama saldırıyor. ya bi gidin ya. kimsenin hakkını düşünmeyen insanlardan nefret ediyorum. ya bu hırtın arkadaşı da otobüsün önüne falan yatmışi ya arkadaşım bi gidin ya, dünya sizin çevrenizde dönmüyor. adam almıyorum dememiş azcık bekle.

    tanım: sonuna kadar haklı olan otobüs şoförü
  • babasının otobüsüyle götürdüğünü sanan şöför haksız. amk malum ırkı apartman taşıyor da kimse ağzını açmıyor.

    edit: iett sanmıştım, değilmiş sanırım. yani babasının olabilir. ayrıca amk demişim, ayıp etmişim. onu geçtim de malum ırk dememe bozulan malum ırk mensupları küfür etmiş. utanıyor musunuz olm ırkınızdan? gerçi haklarını yemişim, anadolu çomarı da aynı bok.
  • otobüs şöförü, atarlanan bebeyi bi güzel dövmüştür inşallah. adam insan gibi anlatıyor, otobüs dolunca alacağım diyor. ama yok.. “ben hep haklıyım” düğmesi açık kalmış kanocunun. illa bincem de bincem. aha da bindin şimdi
    (bkz: kano sensin otobüs de sana girsin)
  • ne biçim bir ülke olduk yahu biz? kanocusu ayrı dalyarak, taksicisi ayrı. süzme sığır aranıyor ilanı bastırıp vatandaş olarak alsak toplayamazdık bu kadar sokuk insanı bir araya.

    tanım: ülkenin geldiği vahim durumun 23 şubat 2018 tarihine düşen yansımasını barındıran kavga.
  • şoför haklı falan değil kanoyu dik tutsa eğer çok yer kaplamayacak zaten boşa tatava yapmış şoför
hesabın var mı? giriş yap