• şuradan hikayesini okuyabileğiniz dünya tatlısı luca çocuklarda görülen azman nöroblastom (otonom sinir sistemi tümörü) ve çene kanseri hastası. küçük bedeniyle girdiği 11 kemoterapi seansı, ameliyatlar ve hücre kökü tedavisi sonrası kısa bir iyileşme gösterdiyse de hastalığı nüks etmiş.

    yeniden nüks eden nöroblastom durumlarında tedavi seçenekleri neredeyse yok denecek kadar az olmasına rağmen ikinci aşamada yine 6 seans kemo ve 14 seans radyoterapi sonra iyileşme belirtileri göstermeye başlamış. şu anki problem ise onkologlarına göre kanserinin tekrar baş gösterme ihtimalinin çok ama çok yüksek olması.

    bu sebeple new york'ta bulunan memorial sloan kettering cancer center'da yürütülen ve faz ı deneme aşamasında olan bir aşı tedavisine katılabilmesi için bir yardım kampanyası düzenleniyor.

    sözlüğün güzel yürekli insanlarının katkılarıyla minik luka'nın kanseri yenmesi mümkün olabilir. gereken yardımın üçte biri toplanmış durumda. haydin dostlar birer el atalım, destek çıkalım. henüz üç yaşındaki bir yavru yaşam mücadelesini kazansın.
    kampanya linki
    katılacağı faz ı çalışma ve onunla alakalı makale
  • ekşinin yoğun gündeminde altta kalmasın. inadına yaşam...
  • up up
  • umut özkırımlının evladıdır. desteğe muhtaçtır. el atın.
  • umut hoca'ya umut olmak adına destek verilmesi gereken kampanya.

    maddi destekte bulunamasanız bile konuyu gündemde tutmak için uğraşabilirsiniz.

    paranın büyük bir kısmı toplanmış zaten anladığım kadarıyla biraz bir açık kalmış. www.lucacan.com adresinden gerekli bilgiyi alabilirsiniz.

    (bkz: up)
  • tamam anladık kemal unakıtan öldü, hadi artık daha faydalı işlere dönelim kampanyası.
hesabın var mı? giriş yap