• "çare" sözcüğünden kastın ne olduğuna bağlıdır. hastalık başlangıcından önce bir tedbir olarak bahsediliyorsa, aynı şey, örneğin, grip için de geçerlidir. yok, hastalık teşhisi konduktan sonraki tedaviden bahsediliyorsa, o tür bir tedavisi de vardır. %100 başarı söz konusu olmasa da vardır.

    (bkz: radyoterapi)
    (bkz: kemoterapi)
  • bazılarının analarını doktorların s...miş olduğunu düşündüren önermedir.
  • umudunu yitirmiş yada kanser olduğu haberini almış hasta ve yakınlarının tıbbı sorgulamasıdır. hep neden bir çare yok diye merak edilir ve aslında çarenin olduğu ancak ticari olarak bunun çıkarılmadığı kanısına varılır. maalesef bu yazılanlar yaşanmış ve başkaları tarafında da yaşanıp bu kulaklarca işitilmiştir.
  • dünyanın ilaç şirketleriyle silah şirketleri tarafından yönetildiğini bilmeyenlerin içine düştüğü sanrı.
  • haberlerde geçtiğine göre türk bilim insanları bu illete çare bulmuş.çare ise balmış;tabi yersen...
  • doğru olmayan bir sanrıdır, kanser için çeşitli yöntemlerle tedavi uygulanmakta ve her geçen gün daha yüksek oranda hayatta kalma/iyileşme sağlanmaktadır.
    hangi kanser türü, ne oranlarda tedavide başarılı sonuç vermiş ve iyileşme sağlamış, gerçekten merak edenler ingilterede yapılmış şu istatistik sonuçlara bakabilirler. http://www.cancerresearchuk.org/…ost-common-cancers
    hiç bir hastalığın tedavisi, o hastalığa yakalanan istisnasız herkesi %100 oranında iyileştirmez, tedavi edilen grip sonucu ölüm oranlarına ayrıca bakabilirsiniz örneğin.
    kanser tedavisinin yalnızca 50 yıllık geçmişi düşünülünce, şu anda ortalama yüzde elliye varan iyileşme oranı(tüm kanser türlerinin istatistikleri birleştirildiğinde) çok da kötü bir oran değildir, zaten hiç bir tedavisi olmasa insanlar 'erken tanı hayat kurtarır', 'kadınlar, göğüs muayenenizi aksatmayın mammografi çektirin' diye bas bas bağırmazlar.
    ''looking at all cancers combined the five-year relative survival rate has now reached 50%. the survival rate in women (56%) is higher than that in men (43%) and this is also the case for ten-year rates (39% vs.52%).''
  • umutsuz olmayiniz, calisiyoruz pek coklari ile birlikte bu meseleyi anlamaya kontrol etmeye calisiyoruz.
  • bazı doktorların kediye serum bile takamadığını düşünürsek şaşırılmaması gereken durum.
  • hücrenin içinde meydana gelen olaylara tıbbın müdahale etmesi şu an mümkün değil. kanser, hücrenin içindeki genlerde meydana gelen komplikasyondan oluşur. veya hücreye giren bir virüse de tıbbın yapabileceği pek bişey yok. yani kişinin bağışıklık sistemi virüsü etkisiz hale getirmezse basit bir soğuk algınlığı virüsüne bile çare yok.
hesabın var mı? giriş yap