• kişi amerkalı fotoğrafçı angelo merendino'dur. göğüs kanserine yakalanan eşi jennifer'ın kanser sürecinde fotoğraflarını çekmiştir.

    aslında hikayenin temeli bir erkeğin bir kadına duyduğu büyük bir aşk'a dayanıyor bence.

    --- spoiler ---
    blogda bunu yayımlayan kişinin belirttiği gibi son üç fotoğraf beni hakikaten perişan etti
    --- spoiler ---

    ilgili link : http://www.viralnova.com/wifes-cancer/ (link ölü)
    yeni link : http://mywifesfightwithbreastcancer.com/…ltggd_hdow

    not: bu konuyla ilgili bir başlık açılmadı galiba. sözlükte aradım ama bulamadım. başka bir başlıkla açıldıysa şimdiden özürlerimi sunarım...

    edit: link koymayı unutmuşum..

    edit: imla
  • gözyaşlarımın sebebi olan adamdır an itibariyle. abi naptın sen ya.
  • gerçekten iç burkan resim serisi. özellikle çekilen resimlerde tarih ilerledikçe hasta kişinin durumundaki aşamalı kötüleşme farkedilmeyecek gibi değil.
  • helal olsun dediğim adamdır. adım gibi eminim ki bu adam karısıyla geçen her anının, her saniyesinin değerini fazlasıyla vermiştir, özellikle de son zamanlarında. ben açıkcası fotoğrafları yukarıdan aşağıya inerken detaylı inceleyemedim, yüreğim dayanmadı; nefesim yetmedi. nasıl bir yürekle sevdin oğlum sen, bana da anlat; ben de böyle seveyim, böyle bağlanayım.

    koca yürekli adam!!!
  • kanser illetinin insanı nasıl günden güne eritip bitirdiğini gösteren fotoğraflar. şayet yakın zamanda bir tanıdığınız bu hastalıkla mücadele ettiyse insana o rahatszı edici süreci tekrar hatırlatıyor. hayatı seven, zevk alan, fiziken gayet iyi görünen, mutlu, neşeli bir insan kısa sürede eriyor, gözündeki ışık kayboluyor, konuşmaya hali kalmıyor. en büyük adaletsizliklerden biri bu hastalık sanırım.
  • cennet diye bir yerin olmasını ve bu çiftin orada buluşmasını dilememe vesile olmuş koca yürekli adam.
  • --- spoiler ---

    son fotoğrafta iki gülen yüz bekledim. gelmedi.

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    şu fotoğrafa kadar kadının öleceğini tahmin edemedim.

    --- spoiler ---
  • kalbi elleri kadar küçük olmayan adam,
    yumruk kadar kalbine koca bi dünyayı sığdırmış adam. ne güzel sevmişsin sen.

    kanser hastasının ihtiyacı olan tek şey moraldir, bilirim. eminim ki o kadın, manevi olarak ruhunu doyuran aşkı karşısında, hastalığı boyunca fiziken çektiği acıları pek takmamıştır.... yani, dilerim.

    21. yüzyılda, türkiye'de millet birbirini yiyor. dünyanın diğer bi ucunda gerçek acılardan çıkan hikayeler, adamın ağzının ortasına böyle sıçıp bırakıyor.

    olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşlar. siz hala başörtüsü, marmaray, gezi diye ağlayın. kırın birbirinizi. yiyin bitirin.
  • çektiği fotoğrafları söyleyecek söz bulamadan izlediğim adam.*
hesabın var mı? giriş yap