• son yılların en mantıklı hareketlerinden biri. bu pespaye medyaya bir ders vermek gerekiyordu.

    yurttaşlar, penguen medya düzenine karşı bu akşam saat 20.00'yi gösterdiğinde #kapatgitsin diyecek ve off tuşuna basarak ekranları karartacak.

    https://twitter.com/…iran/status/997430424522588160

    açıklama şöyle:

    öyleyse #kapatgitsin

    türkiye, akp-mhp eliyle baskın bir seçime giderken medyada tek seslilik hâkim kılınmaya çalışıyor. akp medyanın yüzde 96'sını kontrol ediyor. televizyonlar tek bir adayın propaganda araçlarına dönmüş durumda. referandumda bu ülkenin en az yarısının oy verdiği hayır seçeneği nasıl yok sayıldıysa şimdi de t a m a m diyenlerin sesi kısılıyor.

    öyleyse t a m a m! biz bu ülkede üreten, düşünen, emeği ile geçinen, vergisini ödeyen milyonlarız. gücümüzün farkındayız. iktidardan rant kapma telaşı ile susturulmuş, havuza atlamış patronların televizyonlarına gücümüzü gösteriyoruz.

    bu akşam saat 20.00’de milyonlar olarak televizyonları kapatıyoruz ve twitter’da #kapatgitsin etiketinde buluşuyoruz. kapalı tv’lerimizin fotoğraflarını paylaşıp bu eşitsiz medya düzenini protesto ediyoruz.

    artık milyonlar kazandıkları reklamlarını kaç kişiye yaparlar kendileri düşünsün.

    haydi sen de #kapatgitsin
  • whatsapp tan bana da ulaşmıştır, kulak verip desteklediğim kampanya. edit:up
  • fatih portakal ile fox tv ana haber'den sonra emre kongar ile merdan yanardağ tarafından tele1 ekranlarında sunulan "18 dakika" adlı programın bitimine müteakip direk kapatıyoruz.
    her ne kadar can ataklı ve hüsnü mahalli'yi kovduğu için halk tv'yi boykot ediyor olsak da, uğur dündar ile halk arenası'na katılan güzel konuklar için saat:21.00'de tekrar açıp yayın bitiminden sonra hep beraber söylediğimiz izmir marşı'ndan sonra tekrar kapatıyoruz.
    sözün özü;
    uzun zamandır "bu evde satılmış medya izlenmemektedir."

    haydi bakalım. #kapatgitsin
  • aylar önce tv cihazını evimden kovarak başladığım, desteklediğim eylem
hesabın var mı? giriş yap