• fiyatları nedeniyle oldukca cazip geldiğinden dolayı ispanya yolculuğumuz için seçtiğimiz genç ve heyecanlı tur firması. gidip de yerinde gördük rehberlik , otel, bilgilendirme herşey çok guzeldi ama bir de oteller şehre bu kadar uzak olmasaydı. uzaklığı geçtim otele ulaşımda kullanılan toplu taşıma araçlarının ( şehre göre değişen otobus yada tren ) gece saat 23:00-24:00 gibi saatlerde sona ermesi gittiğiniz şehrin gece hayatını tam göremeden otele dönmenize yada şehirde sabahlamanıza yada 20-25 euro gibi taksi ucretleri ödemenize neden oluyor.
    ama verdiğiniz fiyatın karşılığında aldıklarınız bence gayet iyi...
  • bir kaç gün öncesinden turu iptal edip parayı geri ödemeyen şirkettir,sakın bulaşmayın derim.
  • kesinlikle tercih edilmemesi gereken tur şirketi.

    viyana-budapeşte-prag turuna ucuz diye başvuruyorsunuz ama sonrasnda fiyat katlandıkça katlanıyor. dikkat ettiğim kadarıyla herkes otllerin şehre olan uzaklığından bahsetmiş. fark ödeyip şehir içi otellerde kalmayı seçebiliyorsunuz ama o memlekete gittiğinizde bir de bakıyorsunuz ki normal ücret verenlerle aynı şehir dışı otelindesiniz. bunu tur rehberine ilettiğinizde şehir turlarından 2 tanesine bedava katılabileceğiniz söylense de öyle birşey gerçekleşmiyor tabii ki. enayi gibi fazla para verdiğinizle kalıyorsunuz. şikayetçi olmak için istanbuldaki tur şirketini aradığınızda da karşınızda muhattap bulamıyorsunuz. telefona çıkan bayan şirket sahibinin yerinde olmadığını, daha sonra aramanız gerektiğini söylüyor. neys ebari oteli sevmeye çalışalım dediğiniz zaman da bu mümkün olmuyor çünkü oteller inanılmaz derme çatma. o kadar kötü ki, banyoya girip yıkanmaya tiksiniyorsunuz.
    praga daha önce tursuz giden biri olarak çek cum huriyeti başkonsolosluğunun vize parası istemediğini biliyorduk ve dolayısıyla kappa tur vize parası isteyince dellendik. bin kere anlatmamıza rağmen anlamadılar veya anlamamazlıktan geldiler ki o parayı söke söke aldılar bizden. burdan anlamamız gerekirdi turun boktan olacağını ama parayı vermiş bulunmak diye de buna deniyor heralde...
  • cep telefonumu nereden bulmuslar bilmiyorum, ama 1 hafta roma venedik floransa turunu bana ozel 449 euroya verdiklerini bildiren bir sms atmislar sagolsunlar.

    sitelerine girdim baktim meraktan, ayni tur 419 euro.

    keriz listelerindeyim herhalde.
  • asla ve asla tercih edilmemelidir.

    kalınan oteller birbirinden felaket. banyolara girmek bile istemiyorsunuz. tur rehberi diye bir şey yok. sabah kahvaltısında peynir bile vermiyorlar. ekmek ve çayla idare etmek zorundasınız. tur şirketini arayınca herkes birbirine suç atıyor. şikayet etmek istediğimizde karşımızda kimseyi bulamıyoruz bile. tek kelimeyle rezalet. havaya paranız gidiyor.
  • spam mail fabrikası...
  • her türlü organizasyonlarından, özellikle italya turlarından uzak durulması gereken firma..müşteri memnuniyeti diye bir şeyden haberleri olmadığı gibi, terbiye sınırlarını zorlayan çalışanlara sahiplermiş..
    sonra üzülmek yerine hiç bulaşmayın..
  • tercih edilmemesi gereken tur şirketlerinden bir başkası. önceden kendileriyle anlaştığınız şehir merkezindeki otelin, merkeze 15-20km uzaklıktaki bir başka otelle değiştirildiğini, ülkeye adım attığınız anda öğrenebilirsiniz (bir yurtdışı turunda yaşanmıştır) . uzak durulası.
  • erken rezervasyon ile 499 eur olarak sattığı turu başlamasına bir ay kala katılımın az olması sebebiyle iptal edip, (ücreti iade ettiler çok şükür) tahsil ettiği paraları bir güzel çalıştırdıktan sonra aynı turu farklı bir şeymiş gibi başlamasına bir ay kala başka insanlara 699 eur olarak kakalamaya çalışan tur şirketi.
    tatile bunlar vasıtasıyla gitmek yerine balkonda geçirmek daha mantıklı bence.
hesabın var mı? giriş yap