• normalde çok sevmeyeceğimi düşünsem de hayatımda yediğim en güzel karadeniz pidesini yapan işletme
  • istanbul'un açık ara en iyi pidesini yapan işletme. on senedir sürekli yiyorum, kıymali kaşarlı ve kavurmalısını özellikle tavsiye ediyorum ama peynirli de çok iyi. malzemeleri bir kenara koyuyorum. hamurun tadı bile ayrı lezzetli. ben gevrek tercih ediyorum, çıtır çıtır fena gidiyor. bir kez bile mideme dokunmadı veya ağırlık yapmadı. şiddetle tavsiye edilir. usta gerçek bir esnaf, işinin sürekli başında, müşterilerle de oldukça ilgili.
  • trabzon rüştünün fırınından sonra bu bölgelerde yediğim en iyi pideyi yapan yer kesinlikle burasıdır. evet kavurmalısı meşhurdur vedat milor 'dan ötürü ama bence mutlaka açık kıymalısını da deneyin çiğden olan. çünkü onu her yerde bulmak mümkün değildir.
  • istanbul'un en iyi karadeniz pidecisi sırf bu mekan için sultanbeyli mahallesine geliyorum tek korkum birgün bozacak olmaları
  • bozacaklarini sanmadigim restoran.
    nedeni ise normalden daha pahaliya uretim yapiyorlar.
    haliyle tereyag trabzondan geliyor kilosu 75tl.
    ıstanbul standartlarinin ustunde, trabzon standartlarinda ise guzel pidesi vardır, ulan bi lideye bu kadar verilir mi dedirtsede kaliteli ve doyurucu olmasiyla verilir dedirtir.
hesabın var mı? giriş yap