• performansına göre fiyatları oldukça uygun olan , daha çok tanınması gereken kargo firması. hem işlerini çok iyi yapıyorlar, hem de oldukça ilgililer. akşam saat 7 civarı evden teslim aldıkları kargo ertesi gün ispanyaya varmıştı, bir sonraki sabah saat 10 civarındaysa alıcının eline geçmişti. üstelik diğer hızlı kargolar (ups gibi) tonla para alırken sadece 20 dolara yaptılar bunu. şapka çıkarıyorum.
  • 19 euro karşılığında paketimi bir günde belçika'ya ulaştırmış firma. aferin hem ucuz hem hızlı. başka firmalardan 50 doların altında fiyat görmemiştim.
  • ilk başta güven vermeyen bir firma izlenimi yaratsa da, buradaki entrylere güvenip kullandığım için yarı yarıya tasarrufla bir gün içinde çek cumhuriyetine paketimi ulaştırmış firma. yalnız adres girerken 2008'de ilçe olmuş ilçeler (başakşehir, beylikdüzü...vb) yok. biraz eski bir kaynaktan almışlar sanırım ilçe listesini.
  • pts'in tektekçiliğini yapan kargo şirketimsi. sadece başlangıçta internet üzerinden yapılan ödeme aşamasında varlar. ondan sonra kayboluyorlar. kapıdan paketin alınmasından itibaren pts devreye giriyor. eğer şirketseniz direk pts le çalışmak daha karlı olabilir.
hesabın var mı? giriş yap