• youtube çöplüğü içerisinde tesadüfen gördüğüm ilginç, biraz ürkütücü ve baya bi emek sarf edilmiş youtube kanalı. adından mevzu anlaşılıyordur zaten. karınca çiftlikleri, tarantula beslemeler, koloniler... arkadaş böyle bir ekosistem yaratmış kendine allah affetsin tanrı modunda takılıyor valla.

    bu konularda fobisi olan arkadaşlar da uzak dursun kanaldan. çünkü çekim açıları gerçekten çok güzel.

    edit: valla tesadüf eseri kardeşimin göstermesi ile fark ettim aradan geçen 4 yıla yakın zamanda iş bambaşka boyuta geçmiş. karıncaların tanrısı olan bu arkadaş artık twitch platformunun en çok takip edilen insanların birinden olmuş. elraenn nicki ile on binlerce insana hitap ediyor.

    hayat ne kadar garip. kendisi bana ulaşırsa sevinirim. bunda payım var.*
  • türkiye'nin ilk ve tek karınca platformu demişler haklılar.

    bir uğraşı edinme niyetim var diyen adam için on numara beş yıldız olan iştir (bkz: karınca beslemek) isterseniz 0 maliyet yok ben titiz adamım illa konu içerikli alım yaparım derseniz 10 tl ye başlarsınız (5 adet 16 lık tüp-pamuk-çöp şiş)
  • bir süre önce youtube'da rastlayıp, bütün videolarını izlediğim oluşum.
    forum kısmına hiç bakmamıştım fakat 2 gün önce balkonda kraliçe karıncaya rastlamamla birlikte ben de bu hobiye giriş yaptım ve artık forumda da takılmaya başladım.
    bu arada strese sokmayalım diye karıncayı rahatsız etmiyorum ama merak da ediyorum ne yapıyor diye.
  • türkiye'deki başarılı ve keşfedilmeyi bekleyen youtube kanallarından biri. yabancı kanallarda birçok örneği olan ve ilgi çeken bir içeriği var. adından dolayı ön yargıyla yaklaşmayın birçok sürüngen, memeli, böcek türü canlıları inceliyor. videoları eğlenceli, bilgilendirici ve ilginç. abonelerinin katlanarak artacağını düşünüyorum.

    en çok ilgimi çeken serisi ise yılan yumurtası kesme. bknz:
    https://www.youtube.com/watch?v=eryvk7scffu
  • her türlü vahşi hayvanı evinin içinde bulunduran birisnin bu hayvanların ürteminden bakımına kadar herşeyini öğretici bir dille anlatığı youtube kanalı ismidir. izlemesi belgesel tadında ve keyiflidir.
    ilginç olanı bir apratman dairesinden piton yetiştirmek nedir ?
    daha da ilginci bu pitonları şehrin göbeğinde evcil olarak yetiştiren insanlar var ve bunun ticaretini yapıyorlar. ortalama bir pitaon 500-1500 tl arasında satılıyor.
    bu tür hayvanların özel bakım alanlarında bakılması gerektiğini düşünüyorum. bulaşıcı hastalık-tür çeşitliği ve satın alan kişinin hayvana yanlış bakması veya bakamaması sonucunda olabliecekleri düşünmek gerek.
    böyle birşeyin nasıl bir yasal zemini var hiç bilmiyorum ama komşunuzun evinde piton olduğunu bilseniz nasıl hissederdiniz ?
  • (bkz: karınca)
  • eger ilgiliyseniz bilgiye ulasmak icin guzel kanal ancak eleman biraz ergen yasina gore, takipcilerinin kucuk olmasindan kaynakli etkilendigini dusunuyorum ama fazlaca narsist. takilin izleyin iste alisila gelmisin disinda guzel bilgiler.
  • strese sokulduysanız* bu stresi atmak için izlenebilecek bir kanal.
  • çok enteresan bir kanal. yeni keşfettim ben de takılıyorum arada.

    gördüğü ilgiden çok daha fazlasını hak etmekte bana kalırsa.

    sadece şurada canlı yem kutu açılımı diye bir video var onu izlerken acayip huylandım amk. o böcekler sanırsın benim üzerimde dolaşıyordu.

    https://www.youtube.com/watch?v=sypkbjszyg4
  • harika bir kanaldır. kanala 1 saat göz atmak bile böcekler hakkında ortalama bir insandan çok daha fazla bilgi sahibi olmanızı sağlar. özellikle tarantulaları beslediği videolarda seyir zevki tavan yapıyor. bir de tarantula çiftleştirme ve kabuk atma videoları var. tek tek izleyin.
hesabın var mı? giriş yap