• benim en çok canımı sıkan bu yaratıkların “izin veriyordu, ama onun da rızası vardı” şeklinde savunma yapabilmesi. geçen gün kızkardeşine yıllarca tecavüz eden bir imam da aynı savunmayı yapmıştı. bakın türk toplumunda istisnaları tenzih edersek genel kanı oğlan sünnet olunca erkek oldu diye yayın yapılması, pipini göster amcalara denmesidir ki erkeklik çok başka şeylerle varolmalıdır oysa o da ayrı. kız çocuk ise hele ki muhafazakar kesimde küçük yaşlardan itibaren baskılanır, regl oldu mu kimselere yayın yapılmaz, dizlerini kapa edebinle otur, onla bunla yürüme, konuşma filan falan denir. bu nasıl bir ayrım içeriyor farkında mısınız. o kız çocukları dizleri açık otururlarsa edepsiz, başkasını tahrik edebilecek bunda kendi suçu olabileceği psiklojisne sokularak yetiştirliyor ve adamlar da bunun üzerine savunma kuruyorlar işte. bu toplumda yükselen bu anlayışın tamamen ortadan kaldırılması gerekiyor iradesi sakatlanmış yahut da baskı ve tehdit altındaki birinin, herşeyi geçtim 12 yaşındaki birinin rızasının varlığından söz edilemez. o adamın yaptığının yanına kar kalmasına asla göz yumulamamalı.
  • 18 yaş altı yani çocukta..psikiyatri raporu..rıza varmı yokmu..gibi saçmalıklar sorgulanmamalı bile..12 yaşında amcanın tecavüzüne uğrayan çocuğun tabiki ruh sağlığı bozulur..sormaya bile gerek yok..önce karar verici ve kural koyucuların samimi kararlılık göstermeleri gerekiyor
  • sokarım birliğine de beraberliğine de. amına koduğumun çocuklarıyla bir olmak istemiyorum. bu orospu çocuklarıyla tek çatı altında yaşamak istemiyorum. koduklarımda ensest,pedofili,tecavüz ne ararsan var. evrimleşememiş tek hücreli orospu analılar.
hesabın var mı? giriş yap