*

  • üsküdar balık pazarında ilk şubesini açmış dönerci. konsept olarak dükkan burgeri bire bir copy paste yapıp menüyü dönere çevirmeleri pek yaratıcı olmamış. madem kopyaladınız keşke dükkan burger gibi hardal çeşitlerini ve heinz ketçap mayonezini falan da koysaydınız ama pahalıya mal olur diye koymadıklarını düşünüyorum.
  • ankara döneri yanında esamesi okunmayacak bir dönere sahip olan mekan. fakat işin ilginci dönerin lezzetinde falan değil, işin ilginci mekanın gurme hamburgerciler misali dekore edilmiş olması. beşiktaş'ın göbeğinde böyle bir yer görünce şaşırıyor insan. dönerin sunumu, menü, ortam, masada duran heinz ketçap ve mayonezlere kadar herşey üst segment hamburgercileri andırıyor.

    en bomba şeyi ise en sona sakladım, şimdi hazır olun; bu mekanda her masada ipad var.. evet evet bildiğimiz ipad, zincir kordonla bağlanmış şekilde masaların üstünde yemeğinizi yerken kurcalamanız için sizi bekliyor. tabi yurdum halkı ve yağlı yağlı dönerlerin patates kızartmalarının, ayranların çayların arasında ne kadar dayanır bilinmez.

    kısacası kafası biraz karışık bir mekan olmuş diye özetleyebiliriz, hamburgerci kisvesinde dönerci?, beşiktaş çarşısının içinde?, masalarda ipad var?
  • "kasap döner et döner, sonunda tavuk döner" şeklindeki halk türküsüne ilham kaynağı olmuştur.
  • 1 haftadır, yeni açılmış olması dolayısıyla dağıttıkları bedava döner kuponları sayesinde karnımızı doyuran mekân.
  • ilgili başka bir yiyecek için, (bkz: kasap köfte)
  • istanbul'a göçmüş bir ankaralı olarak şunu söyleyebilirim ki, etin tadı ilk kez güzel geldi şu yeditepeli memlekette... istanbul'da nice dönercilerde bulamadığım tadı, bu mekanda yakaladım.

    tabii konsepte de değinmek lazım. evet dükkan burger'a biraz öykünmüş olabilirler, ancak bunun ne gibi bir rahatsızlık yarattığını anlayamadım. mekan temiz, güzel, göze hoş geliyor e daha ne?

    beşiktaş'taki garsonları da hayli kibar gördüğüm kadarıyla. fiyatlar inanılmaz ötesi makul... tek başına yemeğe gidip sıkılan insanları düşünüp ipad koymuşlar. daha ne olsun?

    kesinlikle çok başarılı bir mekan, akşam olsa da gitsem...
  • karadeniz doner ve pide salonunun onunde uzun kuyruklar olusturup bekleyen insanlarin kulagina fisildamak istedigim donerci. etinden suyuna her seyi kalitelidir ve en onemlisi temiz bir mekandir.

    (bkz: kestane su)
    (bkz: heinz)
  • iç dizayn, hizmet politikası, lezzet, konsept vesairesi bildiğimiz dönercilere benzemeyen dönerci. "ne veriim abime?"ci, "biruuuun"cu, "patates kalmadı be abim"ci, etini az koyan ve lezzetsiz iş yapan türk fast food anlayışını temelinden sarsar umarım. en azından beşiktaş şube'de ben bugün bunu gördüm.

    o değilde masadaki ipad'de internet bağlantısı yoktu, o da olsaydı 10 numara 5 yıldız olacaktı.
  • öncelikle beşiktaş şubesi için konuşmak istiyorum; efendim içerinin ambiansı gerçekten hoş masalar temiz, bazı masalara müşteri oyalansın diye ipad konulmuş, etine gelirsek istediğiniz ekmeği ve istediğiniz gramı seçebiliyorsunuz, özellikle karadeniz pide'yle karşılaştırırsak bence daha iyi, karadeniz'in etinde sürekli yağ oluyor ve orada oturacak masa bulmak sıkıntı, fiyat açısından herkes ile aynı gibi, gidilmeye değer.
  • acıbadem'de komşufırın'ın yanında bir şube açtılar, henüz denemedim ama bu aralar bi uğrayacağım.
hesabın var mı? giriş yap