• bu arkadaşlara allah sabır versin bi hata etmişler.
    bekaret önemsiz deyip, ya da bakire sakso kraliçesi ile evlenip sonra karım beni aldatıyor diyenler, ona hakim olamıyorum diyenler iyice arttı.
    bu karıların bir özelliği çocuğu peydahlayıp işk fırsatta herife tekmeyi koymak, ne de olsa amk kanunları her zaman motoru koruyor, oluyor ve vermeye devam etmeler piyasada..
    olan çocuğa oluyor babasız büyümek ve işten geceleri gelen bir anne.
    bu karılardan uzak durun.
  • insanlara kaşar deme hakkını kendinde bulan yazar başlığı
  • bu aldatma da ayrı bir zevk verir. kıyasıya bir seks mücadelesi ve mübadelesi yaşanır. evliliğe renk, heyecan ve risk faktörü gelir. ilişki diri tutulur
  • evlenip derken? öyle bir kadın sizinle evlenmek istiyorsa zaten sizi beta olarak görerek, etinizden sütünüzden yararlanmaya hazırlanıyor demektir. muhtemelen çocuk yapma yaşı geçiyordur, ezik olarak sizi gözünüze kestirmiştir. orospuluk iflah olmaz. böyle bir kadını elde ettiğini sanmak kışın kardan adam yapıp, yazın da kalmasını istemek gibi bir şeydir. bir çok erkek sanır ki böyle bir kadın sadece kendine özel davranıyor. hayır! bu tip kadınların profesyonellikleri herkese benzer şekilde yakın davranabilmelerinde gizlidir. çünkü kendisi de böyle tahrik olur.

    orospudan eş olmaz, kendinizi kandırmayın, kurtarın. böyle kadınlar en fazla anlık zevklerle size bir ton güzel cümle kurar ve sonra bu cümleleri unutur. sorun ise sizin bunlara inanmanızdır.
  • entry acan kişiye gecmis olsun dilenecek baslik
  • muhtemelen geri zekalı bir tip.
    böyle şeyden şikayetçi olunur mu la ?
    ülkemizde "kaşar" denizlen kadınlar genel olarak özgürlüğüne düşkün,özgüveni yüksek ve insanlar ile iyi iletişim kuran insanlar.
    ve tabi özgüveni yüksek olduğu için cinsel ilişki konusunda daha erken yaşlarda tecrübe sahip olabiliyorlar.özgüven tabuları da kırma konusunda etkili bir özellik.
    yani evlendiklerinde yatakta ayaklarını dikmiş kurbanlık koyun gibi kafa 90 derece yan bir şekilde çarşafa yapışmış olarak sex yapmıyorlar.
    çatur çutur pompa olayı.
    böyle olunca kocası mutlu oluyor.mutluluğu konsematriste,eskortta ya da travestide aramıyor.
    hayatı mahfolmuyor.
    ulan bundan daha güzel bişey olabilir mi ?
    ayrıca bu katogoride anılan pek çok arkadaşım gayet güzel hayatlar yaşıyor.
  • her evlilik oncesi iliskiye giren kadini orospu, her kendisiyle olmadan oncekilerle birlikte olan kadina kasar diyen yazarlarin destek verdigi onerme. arkadaş siz kafayi yemişsiniz. siz ne evlenin, ne de cocuk yapin.
  • gavatların doluştuğu başlık.
  • o kadın muhtemelen güzeldir, seksidir, ama en önemlisi opsiyonu çoktur. bir erkek kadının sözde kaşar olmasına değil, opsiyonunun fazla olmasına katlanamaz. o yüzden öteler dururlar 'orospu' adı altında.
  • belediyeden izin almadan sevişmenin kaşarlık ve aldatma potansiyeli olduğunu zanneden birinin açtığı başlık. sen bakir misin sayın(!) başlığı açan? peki ayrıldığın kız arkadaşlarından biri ileride birini sevip evlenmek istese, senin gibi biri gelip günahını alsa? bakire diye evlenmek istedigin aynı anda beş kişiyle yazışıyor da olabilir. bilemezsin. bugüne dek sevmediklerinle cinsellik odaklı ilişkiler yaşa, sana aşık olsalar bile onlara et parçası gözüyle bak. erkeklerin de hamile kaldığı bir dünyada yaşasaydık kim bilir kaç anne kendi çocuğum diye başkasının biyolojik çocuğunu yetiştiriyor olurdu.
    kendinizi bizimle karıştırmayın allah'ın fesatları. bir kadın aşık olmadan kolay kolay birine dokunmaz. sorsak çok modersiniz.

    ek: aldatacak kadar kişiliksiz olan nikahtan sonra da aldatır.
hesabın var mı? giriş yap