• kaşar olma durumu.
  • cinsel olarak değil, beşeri anlamda ele alınması gereken bir durumdur. kaşarlık denen olgu ilişkilerde, iş hayatı, eğitim, arkadaşlık, ailevi gibi çeşitli platformlarda vücut bulabilen davranış bozukluklarıdır.

    ilişkilerde kaşarlık: erkek ya da kadın farketmeksizin karşındakinin duygularını suistimal etme, açıklarından yararlanma ve aldatma durumudur. genelde xx kromozomu taşıyanlar için kullanılsa da xy'de çok daha ağır sonuçlar doğurur. bu davranış biçimini hayar felsefesi edinen yaratıklar kendilerini tatmin etmek için** eşinin duygularıyla oynamaktan çekinmez. yaralamak için programlanmış bir türdür. acı çektirdikçe tatmin olma duyguları da artar. hayatınızdan çıkaramadıysanız nüksetmeleri normaldir.

    iş hayatında kaşarlık: her yerde karşımıza çıkabilen, ofiste, büroda ya da çalışılan başka bir yerde yüze gülen, göte koyan cinstir. en ufak menfaati için sizi bozuk para gibi harcamaktan çekinmez. bu türün genel özelliği sizin sayenizde bir yerlere gelebilmiş olmasıdır. size yaptıklarınızın değersiz olduğunu en net gösterip, pişmanlığı en kolay yaşatacak türdür.

    eğitimde kaşarlık: iş hayatına çok benzerlik gösterir. hazırlık safhası olan yüksek öğrenimde sizden yardım talep edip, en ufak işiniz düştüğünde sırtını çeviren bu kaşar dostlarımız* harcama konusunda iş hayatındakiler kadar acımasız olabilen türdür. neyse ki 4-7 yıl arasında muhattap olacağınız düşünülürse daha kısa süreyle zarar verirler.

    aradaşlıkta kaşarlık: belki de en ağır kaşarlar bunlardır. en çok güvendiğiniz insanlar içinden çıkabilen bu kalsiyum kaynakları sırlarınızı, hislerinizi, düşüncelerinizi, sözlerinizi gerektiğinde size karşı silah olarak çok rahat ve ustaca kullanabilir. en büyük acıyı bunlar verir. ne yapsanız fayda etmez.

    ailevi kaşarlık: genelde 2. dereceden akrabalık durumlarında gösterir. menfaat için yakın akraba hatta kardeşini satanlar bile görünmüştür. bu türle bağınızı sadece genetik açıda tutmak en güzelidir. kaybı zarar vermez.

    sonuç olarak kaşarlık cinsel bir davranış bozukluğundan ziyade, bir kişilik bozukluğudur.
  • cinsiyet ayrımından ve cinsellikten bağımsız olarak, sizin o'na yolladığınız şarkıyı başkasına göndermesidir.
  • cinsel anlamdaki anlamıyla "aşağılama" olarak kullanılan versiyonu belki de o kadar da "kötü" bir anlam ifade etmeyen olgu. kadınlar bunun ne kadar farkında, o ayrı.
  • etik dışı peynirlik yaparak, her gördüğüne erime hali.*

    ayrıca (bkz: kaşarland)
hesabın var mı? giriş yap