• arazi araçlarının sadece şehiriçi için yapıldığını sanan gösterişe meraklı yurdum insanın aracı alırken gösteriş olsun diye araca taktırdıkları 20 inç ve üzeri jantların mecbur kıldığı durumdur. zira hızla girilen küçücük bir kasis bile milyarlık lastiklerde küçük sevimli baloncuklar oluşmasına neden olacaktır. o muhteremlerin derdi odur.
  • emir kuludur. patronu arka koltukta otururken yudumladığı viskinin içindeki buzların birbirine çarpmasından hoşlanmıyordur.
  • ne kadar acelesi olursa olsun hızlı gidilmemesi gereken yerde yavaşlaması gerektiğinin bilincinde olan, yaya geçidi veya kontrolsüz yol kesişimlerinde kendisinin ve başkalarının hayatını tehlikeye atmamak için yavaşlaması gerektiğini bilen, hatırlatmak için de illa ki aklının bulunduğu yer olan kıçını kımıldatarak uyaracak bir tümseğe gerek duymayan sürücüdür.

    neyse ki insanlarımızda insan sevgisinden çok mal sevgisi var ve bu sayede kasislerde aracın alt takımları çabuk eskimesin diye yavaşlıyor, bilinç seviyemiz maalesef buna yetiyor.
  • konu yavaşlama değil de aşırı yavaşlama olduğunda ve eylemi gerçekleştiren bir arazi aracı olduğunda cidden sinir bozar.
    bunun bir versiyonu da binek lüks araç sürücülerinde kasislerde neredeyse durma şeklinde tezahür etmektedir, kardeşim aracın o kadar kıymetliyse çıkma yola, o aracın da böyle durumlar için bir ekipmanı var yani, kasisten korkuyorsan cidden çıkarma aracı evinin balkonuna vitrin yaptır sergile.
    arabayı yerçekiminden bağımsız hale getirecek bir teknoloji olsa bu adamlar parayı bayılır arabaya taktırır sonra da dünyanın dönüşü sayesinde kasisin kendi altlarından geçmesini bekler, o derece.
    rahat ol kardeşim, gösterini yapacaksan tam yap, son model cep telefonu alıp kontörsüz gezmekten ne farkı kaldı bunun.
  • kasislerin konulma amacı zaten aracın yavaşlatılmak istenmesi olduğu için gayet olağan davranan sürücüdür
  • hafızası güçlü insandır.
    daha evvel hızla girdiği, ayağını gaz pedalından sakınmadığı kasislerin kaburgalarında, göğüs kafesinde yarattığı, ağrıyı sancıyı unutmamıştır.
  • japonların kırmızı ışıkta duranını da yaptıkları sürücü. bu sayede kendisine kırmızı yandığı halde hızla gidip beşiktaş'ın göbeğinde insan ezmiyorlarmış.

    çok enteresan hakikaten.
  • yollardaki kasislerin arabalarinin amortisorune zarar vermekten baska amaclarla* yapilmis olabilecegini dusunemeyen bunyeleri ayird etmemize yararlar.
  • ne mantıkla eleştirildiğini anlayamadım bu sürücülerin.
    aracın kabiliyeti izin veriyor diye kasislerden zıplayarak mı geçsin tatbikattaki tanklar gibi? bunu geçtim o kasislerin arazi araçlarının yürüyen aksamına zarar vermediğini mi sanıyor bu değerli eleştirmenler?

    bu mantığa sahip insanların eline arazi aracı versek "nasıl olsa aletin kapasitesi var" diye refüjleri kaldırımları aşarak mı hareket edecekler?
hesabın var mı? giriş yap