• peter schmeichel in oglu, kendisi manchester city alt yapısında henüz 16 yaşında, gelecek vadeden bir kaleci
    babasının izinden gitmesini umuyoruz.
  • babasından daha iyi olduğu söylenen isim. heyecanla kendisini bekliyoruz. zira babası kadar bile olsa valentino mazzola ve sandro mazzola ikilisinin tahtı sallanır.
    (bkz: dum spiro spero)
  • biraz müdahale ile dilimize kızılderili tadında oksayan kukla olarak cevirilebilecek ilginc bir isime sahip insandır.
  • championship managerda almistim bu kaleciyi ve gercekten cok iyi cikmisti. sezonu 8.32 gibi bi ortalamayla bitirip avrupanin devlerini pesinden suruklemisti.. umarim gercek hayattada bu basariyi gosterir!
  • andreas isakssonun sakatlığı sona ermiş ve herkes kasperin kaleyi ona devredeceğini düşünürken sven goran erikkson açıklamayı yapmış "1. kalecim kasperdir".
  • babasının dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kalecileri arasında olmasından ötürü futbol hayatına 1-0 yenik başlayan kaleci. hani şimdi bu adam peter schmeichel'in oğlu ya, herkeste hayvansı bir beklenti var, onun gibi atlasın, hoplasın, spikerleri "fantastic savee!!" diye bağırtsın. ama bu işler öyle babadan oğula olsaydı barcelona ronaldinho'dan dizi dizi çocuk yaptırıp altyapıya çoktan kaydetmişti bile.
  • manchester city'den ayrılması onun için en iyisi olacak. joe hart manchester'dan ayrılmadan kaleyi yeniden kapması çok zor gözüküyor ve ben onun kulübede yaşlanmasını istemiyorum... ayrıca kasım '86 doğumlu olduğunu da belirteyim.
  • manchester city takımında bench'i ısıtmak yerine league-two'nun yolunu tutmuştur. gittiği takım, notts county kısa sürede fulham gibi bir sıçrama yapabilirse kendisinin rolü büyük olacak.

    taraftarla arası iyidir.
  • wikipedia ya gore: "on 23 august 2007, it was reported that the football association were investigating schmeichel's international status, to see if there was any chance of him forsaking denmark, for whom he had already played multiple youth matches, in order to play for the england national football team.[27] however, schmeichel stated that he would only ever play for denmark."

    malumunuz ingilterenin milli kaleci bulma sikintisi gun gibi ortada. kendileri kucuk schmeichel icin bir girisimde bulunmuslar acaba bizde oynar mi diye. ama kendisi kesin bir dille reddetmis ve sadece danimarka icin oynayacagini bildirmis.
  • football league championship'e geri dönen leeds united'ın kadrosuna katılmış. casper ankergren'in ayrılmasından sonra yine bir danimarkalı koruyacak beyazların kalesini. notts county ile geçirdiği sezonda 24 maçı gol yemeden tamamlamış, yılın futbolcusu seçilmiş ve takımın lig şampiyonu olup football league one'a çıkmasında büyük rol oynamıştı.
hesabın var mı? giriş yap