• yav bu işte bir yanlışlık yok mu?

    hani din kardeşiydik. ümmet bey ne yapıyorsunuz? bizi kınamaz mısınız lütfen!

    evet skimizde olmayan olay. araplarla ilgili söylenecek çok şey var. bunlara manyak gibi gayrı menkul satana, bankalara, telekomünikasyon şirketlerine ortak edene de ne diyeyim bilmiyorum.

    hani çok ponçiklerdi?
    hani bizi arkamızdan vurmazlardı?

    hı?
  • şaşırılmasına şaşırıyorum
  • ümmet diye birşeyin olmadığının kanıtı. hiçbir zaman yoktu, hiçbir zaman da olmayacak. romantik müslümanların kendilerini tatmin etmek için inandığı bir hayal.

    devletlerin dini olmaz. dini reflekslerle hareket etmez. işine gelirse kullanır veya manipüle eder o kadar. her zaman kendi çıkarına, bazende vatandaşların çıkarına bakar. ümmet hayali kuran saftirikler de her seferinde niye böyle oldu yaw diyip tavana bakar.
  • doğru yolda olduğumuza delalettir.

    en son kıbrıs harekatında böyle herkes bize karşı bir olmuştu. orada türk halkına yapılan eziyetleri o gün görmezden gelen devletler biz kıbrıs’a girince aslan olmuşlardı. bugün yine aynı garabeti suriye olayında gösteriyorlar.

    bugün ülkemizde insan hakları hümanizm savaşa hayır (ne savaşıysa) diye duyar kasanlar o dönem insan haklarının monarşiyi denetim altına alma amacıyla en çok burjuvazi tarafından desteklendiğinden bihaber. en çok o eğitimli cahillere üzülüyorum. cahil halk bile onlar kadar piyon değil, en azından kalbinin sesini dinleyebiliyor yeri gelince.

    keza o gün kralları sınırlandırmak için toplu halk ayaklanmaları örgütleyen sermaye, bugün de insan hakları diyerek terörizme açıktan destek oluyor. bunu da terörizmin göreceli olduğunu söyleyerek yapıyor. maskeler hazır, ikiyüzlülük tavan. dertleri kürt halkının hakları falan değil yani. türkiye’de kaç milyon kürt yaşadığı telaffuz edilmez yabancı basında, ama suriye’ye girince kürtlerin can güvenliğine kasteden devlet olursunuz bir anda.

    uzun lafın kısası, karşı çıkan devletleri ve bu milletlerin insanlık seviyelerini gözetince ben bu hareketin vicdanen doğru olduğuna kanaat getiriyorum.
  • hiç şaşırmadığım hadisedir ;

    1. dünya savaşından beri böyleler.
  • müslümanların, sadece ticari ve bireysel menfaatleri olduğunda kardeş olduğu gerçeğini bir kez daha ortaya çıkarması durumudur.
  • akpliler için fark etmeyecek durumdur.

    seçim dönemleri non-stop arapçılık yapılmaya ve aksini iddia edenler dinsizlikle suçlanmaya devam edilecektir
  • hani şu fırıldak gibi dönen ümmet ?
  • pakistan'ın hakkının yendiği başlık. katar'ın türkiye'yle çıkar ilişkisi var. desteğini açıkladıysa sebebi ihvan'la bağlantılı öso ve türkiye'yi dünyaya açılmak için araç görmesidir. katar'ın aksine pakistan kurtuluş savaşında da karşılıksız yardım etmiş, şimdi de türkiye'yi her politikasında destekleme yolunda devam etmiş bir ülke olarak barış pınarı'nda da yanımızda yer almış bir ülke ve adı anılmadan geçilmemeli bence. sezar'ın hakkı sezar'a.

    öte yandan arap liginin tavrı bizim açımızdan ümmetçiliğin ne kadar bomboş bir ideoloji olduğunu gösteriyor. ama akıllanırlar mı? hiç sanmıyorum. türk telekom üzerinden yediğimiz kazığı bile görmezden gelmiş tipler bunlar.

    edit: bir de macaristan'ın tavrına bak. şimdi macarlar dururken vahhabiler mi yani dostumuz?
hesabın var mı? giriş yap