• uğruna para biriktirdiğim. henüz level 3 üm ve birimini bilmediğim bi paradan 400 üm var. yakında görüşürüz. bekle beni katarina!
  • çubuklu yaşarın performansına hayran olduğum çalışması.açıp açıp leauge of legends oynuyorum
  • 3150 ip olup,alıp almama arasında kaldığım şampiyon.milletde görüyorum killer falan havada uçuşuyor birde hızlı zilli.

    edit:lvl 10um
  • league of legendsın olmuşları toplayan şampiyonudur. katayı iyi oynamak için sabırlı olmak lazım. katadan en önden gidip damage vermesini beklemek hatadır. kata biraz da olsa sonradan gelir savaşa ve pasifinden aldığı cd refresh sayesinde tüm killeri toplar tam bir ks insanıdır kendisi. penta alması en rahat şampiyonlardandır.

    ayrıca sezon 2 dünya şampiyonasında nerdeyse her oyun banlandı kendisi
  • yediği nerflerden dolayı zevki kalmamıştır esasen. eskiden 5 kişinin arasında dalıp, ultini basardın kafadan 3 tanesi orada geberir, diğerlerini de bir şekilde yakalar, w-r-e kombinasyonuyla eşek cennetine yollar, pentakill alırdın.

    şimdi o ulti taş çatlasa 2 kişiyi aradan çıkarıyor. önceleri tüm haritaya hakim olabiliyorken, şimdi ancak midde korku salabiliyorsun. yine de candır katarina.
  • takım dört bir lane'den yağmur gibi feedlemediği sürece estirdiğim herodur. elektro gitar solosuna benzer; baterist ve ritm gitar sıçıp sıvamadıkça akar gider, sahnenin yıldızı olur. rework'ün geleceğini öğrendiğim gün yıkılmama sebep olmuştur ayrıca. o palet gibi ayaklarına giydiği şişkin botlar, garip yürüyüşü , shunpo atıldığında çıkan morumsu buhar ve inanılmaz ses efekti, ilginç bir şekilde 3 farklı boyutta parçalar halinde salınan kızıl saçları... hepsi gitmiştir efendim. eski katarina'yı deli gibi özlesek de onu görmemiş ,oynamamış, ustalaşmamış arkadaşlara bu zevki hiçbir zaman izah edemeyecek olmak çok daha hazin bir durum. shunpo'nun vurduğu korkunç damage ve voracity nerfinden önce kill-assist başına basic ability refresh'i sayesinde, belli bir yüzdenin altına düşmüş takımı sadece shunpo'yla leblebi gibi toplamak ne müthiş bir duyguydu arkadaş. ama bitti. yazık oldu tabi ama zorunlu bir rework idi malesef. oyundaki disable miktarı gün geçtikçe artmaya başladığından, 3 saniye içinde hasar verecek olan death lotus'un sonunu görmek pek mümkün olmayacaktı.rework'ten sonra death lotus 2 saniye içinde hasar verecek hale geldi, buna ek olarak diğer 3 ability'den verilebilecek hasar miktarı artırılarak "katarina=death lotus" denklemi bozulmuş oldu böylelikle.
  • zaten pentarina denmesi yetmiyormuş gibi bir de bufflanmış karakterdir. neyin peşindesin ey riot games?
  • bu aralar platin'de firstpick alıp direk locklanmaya başlamıştır.ultisini bozmak cok kolaydır fakat morgana'nın e skili (doğru zamanda atılırsa )ve banshee'nin duvağı ile kombine edildiğinde teamfightlarda ultisi durdurulamaz olup rakibe yüksek damage verebilir. (platlarda böyle yapıyor zaten). en büyük lane counteri malzahar'dır.kata'nın ultisini q ve r skilli ile rahatça durdurabilir.bronzdaysanız takımınızdan biri katarina aldığında aklınız varsa çıkın.kullanmayı bilmiyordur yada kendini adama counterlatır falan işte.
  • west'te silver elo'da nerdeyse her oyun banlanan hero. zaten takımdan bir karakterle iyi bir combo yakalaması halinde bi iki kili olan katarina bir kaç kişinin arasına atlar ultiyle kill'ini asistini alır e>w combosuyla canı az heroları alır. katarina oynarken durduğunuz yer önemlidir. cengaver gibi en önden atlarsanız elbet o ulti bozulur. ama başarılı bi bait ile çekilen adamların üstüne çalıdan bir anda fırlayan kata karşıya sıkıntı çıkartır.
  • karlı havada ayağı kayıp düşen, hafif aptalca, utangaç, sempatik ve çekici kız imajı gitmiş, instagramda yemek fotoğrafı paylaşan, kalçasıyla beli aynı oranda olan, koca kafalı bir kız gelmiş yerine. tek artısı bıçaklarıyla kötülük yapabileceğine inanılası bir bakışa sahip olmuş, bıçakların şekli de güzel. sanırım ben bir sigara içeceğim.
hesabın var mı? giriş yap