• isid'in yakarak katlettigi askerlere dair aciklamayi hukumet ve askeriyeden bekliyorsun, seyyar kalemlerden geliyor. fatih tezcan sicak ve guvenli yuvasindan, oldurulen cocuklari vatan haini ilan etmis. ve evet cepheye surdugun cocuklar oldurulurken bile sana; hukumete ve serefini yazlikcilara kiralamis insanlara kendilerini begendirmek zorunda. yanarken turkiyaaa diye bagirip, vatan sevgisine vurgu yapmak zorunda.

    22 yasinda zorla cepheye surulup, sizin beslediginiz eskiyalar tarafindan yakilan cocuklari haini ilan ettiginiz vatanin orta yerine sicayim.

    twitter'a erisimi olmayanlar, olup da inanamayanlar icin; evet bu ulkede her kotulugun bir tik otesi var: * * *
  • bunu yazan fatih tezcan sadece parmağının ucunu ve sadece 10 saniye cakmağınin alevine tutsun ve dayanmaya çalışsın. sonrasinda saatlerce eşek gibi anırmazsa adam değilim. şimdi cayır cayır adam yakan bir örgütün elinde esir olduğunu düşün neler söylerdin, neler yapardın ?

    baska sorum yok
  • 15 temmuzda birilerinin götünü kurtarırken ölmedikleri için bu şekilde anılmaları normal. yanlış anlaşılmasın o gün tankın parçaladığı gencin hakkını da bu ülke ödeyemez ama şehitleri ayrıştıranlar yine bunlar. şehitler için yasa çıkartan ama sadece 15 temmuz şehitlerini içine alan bunlar, tünel gelirini yine sadece belli şehitlere dağıtan yine bunlar. bu iki askerin öcünü alamayacakalarını anlayınca işin içinden sıyrılmak için çamur atmalarına şaşırmamak gerek.
  • siyasal islamcinin boyle vahset bir durumdan bile magdurluk cikarma umududur. askerligin zorunlu bir gorev oldugunu da unutur bu yobaz tayfasi. sanki katledilen o cocuklar askere kendi istegi ile seve seve gitmis gibi. devlet olarak senin gorevin o masum ana kuzularini korumak. haa sunu diyebilirsiniz, onlarin gorevi vatani korumak. evet onlarin gorevi vatani korumak ve vatan ugrana hepsi olur ama suan suriye'de olanlarin vatan ile ne ilgisi var. bir psikopatin hayalleri yuzunden yuzlerce masum insan oldu, binlercesi ise yaraladin, sakat kaldi. sen bu cocuklari baska bir ulkeye gonderiyorsan onlarin guvenligini devlet olarak sen saglayacaksin. bu durumun baska bir aciklamasi olamaz.
  • ülkede adalet olsa on beş yıl yemesine neden olacak sıçmık. ama nerede adalet? gencecik askerleri vahhabilerin köpekleri tarafından canlı canlı yakılırlarken "cumhurbaşganımı çoh seviyom", "kahrolsun fetö", "abd sabrımızı zorlama" diye slogan atmadıkları için vatan haini ilan etmiş orospu çocuğu. akp siktir olup gittikten sonra bu sıçanlar kaçacak delik arayacaklar. hapislerde çürüyecek bu yaratıklar türk milletine ettikleri hakaretler, attıkları iftiralar, hedef göstermeleri, tetikçilikleri yüzünden.
  • ateste yanmayi, güneslenmek sanan, tek hücreli zavalli...
  • bir katıksız şerefsizin söylemi.
    yatacak yeriniz yok. ve iktidardan düşünce fırıldak gibi dönseniz de fayda etmeyecek.
  • inşallah seninle bir gün yüzyüze karşılaşırız.
  • vatan üç beş şerefsizin kasası dolsun diye arka odalarda gizli kapaklı işlerin döndüğü bir yerse,
    vatan, din adıyla insanların cahilleştirilip, canileştirildiği bir bok çukuruysa,
    uğruna savaşılacak onurlu hiçbir şeyin kalmadığı bir toprak parçasıysa vatan,
    her gün yaşayacak mıyım acaba endişesiyle evden çıktığım bir cehennemse artık,
    gülemediğim, sevemediğim, korktuğum bir evse vatan,
    henüz yirmili yaşlarında, dünyadaki hiçbir zevki tadamadan, aşık olamadan, istediğini yiyip içemeden, hayatı tanıyamadan parçalanarak, vurularak, yakılarak öldürülen gençlerin mezarıysa vatan.
    söyleyeyim o vatan sevdalısına, beni de eklesin listeye.
    ben de vatan hainiyim. eksik kalmayayım.
  • insan once bir trol basligi saniyor.

    ben son entrylerimde oglumu askere yollamayacagim diyebosuna demiyorum. dunyadaki en kotu olum sekli olan yanarak olsen bile bu vatan seni fetocu veya hain olarak damgalayabilir.
hesabın var mı? giriş yap