• çok zeki, sanat güneşi, çok seviyoruz.
  • tam adı yekaterina petrovna zamolodchikova olan ama babalarımız kendisine katya diye seslendiği için sadece katya olarak anılmayı tercih eden biseksüel(sonradan homoseksüele çevirdi galiba bunu) drag queen.

    rupaul's drag racede 7. sezonda ve allstars 2'de yarıştı. ikisinde de şansı yaver gitmedi, drag dünyasının en iyileriyle yarıştığı için kaybetti. ama herkesin gönlünde katyanın resmi asılı o duvarda.

    trixie mattelle her hafta havadan sudan konuştukları unhhhh adlı videoları yayınlanıyor youtube'da. şu an youtube'da yayınlanmakta olan en iyi video serisi diyebilirim. hem özgün hem de aşırı komik. ikisinin de mizahı o kadar iyi ki ve o kadar iyi anlaşıyorlar ki her hafta yeni bölüm gelmiş mi diye wowpresents youtube hesabını kontrol ediyorum. yalnızca ben değilim bu durumda olan. trixie ve katya'nın 10 dakika boyunca boş yaptıkları videolar diğer queenlerin videolarından daha çok izleniyor.

    ayrıca kendi tespitime göre rupaul's drag race'in bu kadar popüler olmasında çok büyük bir rol üstlendi ikisi de. bazı insanlar drag race'i izlememelerine rağmen sadece trixie ve katya'yı izliyorlar youtube'da.

    kısacası, katya brian mccook'un internet dünyasına bir armağanıdır. sevelim sevdirelim. ayrıca şu efsaneyi de herkese izletelim:

    https://www.youtube.com/watch?v=ehyfclhafc8
  • yekaterina petrovna zamolodchikova
    but your dad just calls me katya

    ı'm the bright red scare with the long blonde hair
    always keep 'em coming back for more
    you're a basic ass hoe and it's your time to go
    so bitch, let me show you the door

    'cause it's me whose getting laid and ı'm always getting paid
    the only high class russian whore
    ı'm a scorching hot mess in a skin tight dress
    that's a rash, not a herpes sore

    lenin in the streets, dostoyevsky in the sheets
    baby, are you ready for this cold war?

    katya zamolodchikova
  • bütün drag race yarışanları arasında en sevdiğim queen. evet bianca'dan bile. :)
  • sasha belle'e karşı yaptığı lip sync'teki slow split ile beni benden alan aşırı komik ve tatlı drag queen.
  • trixie mattel'in kankasi, komik, biraz problemli, biraz catlak, tamamen kendine ozgu, ama guzel otesi drag queen. birlikte yaptiklari unhhhh youtube serisi, sonra netflix icin yaptiklari yeni sezon dizilerin yorumlanmasi serisi derken parayi ve sohreti yakaladilar. iyi de yaptilar, seviyoruz. umarim addiction tuzagina birdaha dusmez ve severek izlemeye devam ederiz.
  • bir çılgın drag queen. neşe kaynağım.

    fan yapımı ravioli şarkısı: https://www.youtube.com/watch?v=oj_dvpxu5yw
  • pek bilinmeyen 1992 tarihli eski bir türk filminde rol almıştır, zaten hep göz dolduran oyunculuğu masum bir adama yaşattığı travmayla zirveye çıkar.
hesabın var mı? giriş yap