• muhteşem bir doğa olayı.

    - kimsin lan sen?

    - sen kimsin lan?

    - kimsin olm?

    - sen kimsin lan sen kimsin? (bu noktada yunzuk ve depik vurmaya başlıyorlar birbirlerine)

    *
    kavgalarda en çok sevdiğim şey bu kısım. ama bir sorun var: fazla kültürel bir döngü bu. yani bizim memleketimiz dışındaki kavgalarda bu havayı yakalamak mümkün değil. bir londra seyahatim sırasında ingiliz'in biriyle birbirimize girdik. "who are you?" diyorum "i am richard" diyor, "who are you, who are you?" diyorum "i am richard, i am english, 79 years old" diyor, hiç bir tat alamadım, fiske vurasım gelmedi adama. desene sen de bana "who are you?" diye şöyle güzel bir güleşelim, türk tokadının tadına bak, sülüman diye bayıltayım seni.
  • neden kavga ettiklerini unutturabilecek uzunlukta sürebilen döngüdür.
  • hemen bir sonraki evre için,
    (bkz: senin güttüğün koyun kadar ben çoban siktim)
  • while (opponent=="kimsin lan sen")
    { cevap="kimsin lan sen" }
    if (opponent==yumruk)
    {cevap=yumruk}
    else
    {cevap=tekme}

    şeklinde olabilecek döngü

    edit: eşitlik sorgularken tek yerine çift eşittir olacaktı. uyarı için eserdeme teşekkürler.
  • hayatında herhangi birine fiske vurmamış ya da başına gelen kazalar dışında kafası gözü yarılmamış ibibiklerin içinde dönüp durdukları bir döngü bu. sırf zaman israfı. bir şekilde içine düştükleri (artık nası olduysa) ve kendilerine yıldızlar kadar uzak bu kavgaya meyyal ortamdan nasıl yırtarım telaşıyla çıkar ortaya genelde. ki onun da sebebi ortamda, kısa dik kızıl saçları olan, sağ işaret parmağıyla orta parmağı arası nikotin boyalı, tırnaklarında yarısı yenmiş bordo oje olan entel bi karı olmasıdır. bu mallar kadınların hafiften maço tavırlara tav olduğunu düşündüklerinden girmişlerdir bu didişmeye kesin. ya işte bu gofret beyin gibi çakma entel, fitilli kadife giyen akademik tiplerden ne bekliyon ki başka? baktılar bu döngü uzadı, hala da gelen giden yok çevreden ayırmaya, o zaman plağın b yüzüne geçer bu sallama çaylar:

    - ya git akşam akşam belaya sokma insanın başını!
    - sen git oğlum asıl, sen git!
    - olm bak çok fena yaparım lan seni!
    - yaa elimde kalıcan, git burdan!

    b yüzü potpori biraz dikkat ettiyseniz. en sonunda, bi tane top sakallı tipsiz ibne gelip, "baylar hiç yakışıyor mu size bu tavırlar?" deyince, bu ikisi rahat bi nefes alırlar. baylar ne am dolaması, baylar ne lan?! doğuştan trt dublajı var amın oğlunda sanki. yaa nerden bulaştırdınız olm yine beni bu entel dünyasına offf!

    neyse, bunlar tipini siktiğimin top sakallısından uyarıyı alınca, hemen çark ederler:

    - bu burda kalmaz ama üstad onu söylim! kant'ın da dediği gibi...

    ba ba burda kalmazmış! hala o nuru kaçmış karıda aklı götverenin. nerde kalır o zaman am belası! yaa bakın gençler, kavgaya gönüllü adam en fazla bir cümle kurar, ikinci cümleyi kurduysa hiç mevzilenme kavga izliycem diye. sen kavga edeceksen de, en fazla "senin ağzının yayını sikerim, orospunun eniği!!" deyip göm kafayı kanka. baybay.
  • - asıl sen kimsin lan?

    cevabı ve bir kafa darbesi ile ipleri kopartan repliktir.
  • (bkz: retorik soru)
hesabın var mı? giriş yap