• dikilide er tesislerinden başka gidilesi mekanlardan birisi. denizi güzeldir ayrıca masa tenisi, plaj voleybolu, okey, tavla gibi oyunsal aktivitelerde de bulunulabilir. yer satrancı da bulunmaktadır. barı ve bilimum çeşitte yiyecek seçenekleride bulunur. genelde gençler gelir. çimenlerde güneşlenilir. pek güzeldir.
  • (bkz: kayra senocak)
  • adını buranın sahibinin kızından alan dikilde bulunan beach.
  • ayrıca içeride nargile de içebileceğiniz mekan.
  • dikili bademli yolu üzerinde bulunan,
    -cennet böyle bir yerse yarın namaza başlıyorum abi
    dedirten mekan.
  • sahibi tam bir doğa insanı olan, mekandan çıkarken terliğin işkence ettiği ve dolayısıyla çıplak ayaklarıma bakıp beni de kendisi gibi çıplak ayaklı modern zaman tarzanı sanan -ki insan kendini orda aynen öyle zannediyor-, cennette miyim nerdeyim gitmek istemiyorum şeklindeki duyguların ve düşüncelerin şahlanmasına neden olan yer. plajında mavi bayrak muzaffer bir edayla sallanmaktadır ve denizi gerçekten de yalandan mavi bayrak taşıyan yerlere inat muhteşem güzelliktedir.kimsenin kimseye bakmadığı, canınız çekince nargile çay tavla olayına da girebileceğiniz, sevgililer için kuytu kıytı köşeler barındıran şahane bir yerdir kısaca.
  • alakalı alakasız (bkz: kayra kan)
    ayrıca bir kere daha (bkz: kinyas ve kayra)
  • giriş şu anda 5 milyon lira olan, kanımca da buna değen, denizin ortasında iki duba ve buna ilaveten üstünde zıplama fasilitesi bulunan dubamsı bir yapı bulunduran, abuk subuk insanların buluınmadığı, denizi temiz ve leziz bir yer burası.

    tavsiye edilir.
  • kıytırık dikili'de mavi bayraklı muhteşem bir koy olmasının yanında yıldan yıla gelişmesi ve fakat aynı şekilde artan ama hala makul olan ücretleriyle* de dikkatimi çeken cennetten bir köşedir. bu sene bir sanat alanı da düzenlemişler. resimler, kitap okuma alanları mevcut.

    facebook sayfası

    sabah saatlerinde gidip yer kapmak ve akşama kadar zeytin ağaçlarını, temiz havasını, denizden gelen esintiyi bünyeye entegre etmek gerekir. neredeyse 10 yıldan fazladır gidiyorum. hiç pişman olmadım.
  • yaşlı bir çift tarafından işletilen plaj. yaşlı adam bazen şirinlikler yapsa da çoğu kez huysuz ihtiyar sendromunun malesef acı bir örneği. müşterilerine gayet kötü davranabilen bir işletmecidir. plajda güneşlenirken "35abc35 plakalı aracın sahibi, aracının başına gel yoksa ben senin başına gelicem" gibi, ya da "bakın yerlere çöp falan atmayın beni oraya getirmeyin" ya da "böyle boş boş oturmayın bu işletmenin yürüyebilmesi için bir şeyler yiyin için" gibi anonslar duyabileceğiniz bir mekandır.
    yiyecekler oldukça kötü. tostu bile doğru dürüst yapamıyorlar, ekmekler bayat, patates kızartmaları kötü.
    bu mekana gideceğinize ayazma plajına gidebilirsiniz, kayra'ya çok yakın, plaj nasıl işletilire iyi bir örnek olan ayazma gerçekten tavsiyedir.
hesabın var mı? giriş yap