• dini kitap dışında ne satılacağı merak konusu olan fuar.
  • 14-22 ekim tarihleri arasında yapılacak olan kayseri belediyesinin organize ettiği ilk kitap fuarı. tüyap belasından kurtuluşunu ellerde acılı şalgamla kale önünde kutlayan kayserililere belediye artık adam akıllı bir fuar organize eder inşallah.

    fuarın resmi sitesi
    katılan yayın evleri

    edit: ilber ortaylı, pelin çift, erhan afyoncu, hanefi avcı, melih tuğtağ, nuri pakdil, necip tosun, rasim özdenören, tarık tufan... ve daha birçok ismin söyleşileriyle ve imza etkinlikleriyle çok verimli bir fuar gibi geçecek gibi görünüyor.
  • bu olayın kayseri'den önce konya'da olması gerekiyordu. en azından benim kafamdaki sıralama o şekilde.
  • şehirdeki hemen hemen tüm evleri kitapla bulusturmaya vesile olmustur. okullar geziler duzenliyor, aileler coluk çocuk gidiyor. acik oldugu tarihlerde şehir daha bir kültürlü görünüyor sanki göze.
  • ilber hoca'yı dünya gözüyle görebildiğim, bir yazarın büyük şehir belediye başkanı tarafından, belediye personellerine dövdürüldüğü iddia edilen, ilber hoca'nın konferans salonu adı altında iftar çardırında , yetersiz bir ses sistemi ile konferans verdiği, çok satan kitaplardan bir kaç tanesinin internet fiyatından daha pahalıca satıldığı, organizasyonu düşük profilli kitap fuarı.

    yine de devamı olur inşallah
  • bu yıl dördüncüsü düzenlenecek kitap fuarı, 8-17 ekim tarihleri arasında gerçekleşecekmiş. detaylar daha belli değil. belli oldukça editlemeye çalışacağım.

    edit: artan vakalar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiş. açıklama

    edit 2: 3-12 aralık tarihleri arasında kayseri dünya ticaret merkezi'nde yapılacakmış. umarım bu sefer ertelenmez. önemli yazarlar geldikçe editleyeceğim

    edit 3: toplamda 270 yazar gelecekmiş. bazılarını açıkladılar link
hesabın var mı? giriş yap