• sonuna kadar karşısında durdugum, bundan sonra benzer urunleri de almayarak protesto edecegim vicdansızlık. kimisi canlı balıgı bir kısmını pişirerek yer, kimisi fokları oldurmeden derisini yuzer. sevgi kelebegi degiliz biliyoruz, yasamak için mecburuz, protein dongusu evet bu şekilde kurgulanmış tamam ama butun bunların bir yolu yordamı olmalı.

    gerci yapmayalım almayalım diyerek degil de belki daha makul bir şekilde nasıl yapılabilir diye araştırmak daha dogru olacaktır. zira kimse almasın demek kalıcı bir cozum olur mu bilmiyorum. zaten hukuksal bir yaptırımı yok, en azından yenilmek icin kesilecek hayvanın tuyu kesim işleminden sonra toplanabilmeli. bir yol bulunmalı bence.

    yine de su dakikadan sonra bu eziyeti gorup devam edenin merhamet damarları tıkalı demektir. yazık..
  • hayvan hakları bir tarafa da, utancımdan ağlayacagım lan, bu mudur insanoğlunun geldiği son nokta, bu mudur insanlık.şu videoyu izleyip de bu boka talep yaratan orospu cocugudur, uyarmayan yavşaktır, kullananları aşağılamayan ana yoksunudur.küfür yerine anlatmak istediğimi karsılayacak kelime bulmadan da bunu ispiyonlama bi zahmet.
  • kaz tüyünün, eti için kesilen kazların kesildikten sonra yolunan tüyleriyle elde edildiğini sandığım için cehaletimden utanmama neden olan vahşet.
    ne kadar safmışız arkadaş. üzerine düşünmedikçe insanın aklına da gelmiyor; kaz eti tüketimi bu kadar azken tüyünün bu kadar çok kullanılması insani yaklaşımlarla zaten mümkün değil ki.
    demek ki artık sadece üzerinde kürk olanların değil, kaz tüyü kıyafet olanların da aslında bir cani olduklarını yüzlerine vuracağız...
  • insana insanlıgını sorgulatan olay aynı zamanda. aynı bilinc kurk için olusturuldu az bucuk cok sukur de bilinmemesi sebebiyle bu olayda durum cok farklı. kurk olayındaki aynı hassasiyeti burda da olusturmaktan baska bir secenek de yok gibi. para hırsı genis kitlelere ulasma imkanıyla beraber ne eziyetlere sebep olmaya başladi, insanlıgımızdan utanır olduk...
  • yeni haberdar oldugum ve bir daha kaz tüyü mont kullanmama kararı vermemi sağlamış vahşet.
    elyaf oluversin lan içi.
  • canilikten başka bir şey değildir. ya ben bunu anlayamıyorum, bu hayvancıkların kürkünü tüyünü alıyorsunuz, haydi ona bir şey yapamıyoruz, alın amk. da neden canlı canlı işkence ediyorsunuz lan bu zavallılara???? sapık mısınız, sadist misiniz, deli manyak mısınız??? yeminle insanı dinden imandan insanlıktan çıkarırsınız. kafanıza sopayla vura vura üstünüzden giysilerinizi alıp sizi önce soğuk sonra kaynar sulara sokmak, üzerinize tuz döküp keçilere yalattırmak ve daha bir sürü akla hayale gelmedik işkenceler yapmak istiyorum. alerjiden geberin inşallah.
  • toplumlara anlatılması gereken vahset. dikkat cekilmeli bu konuya. ilk defa burda karsilastim, hickimse daha once dikkat cekmemisti. sebebi de pek bilinmiyor olusu sanirim. yoksa bu denli bir vahsete izleyen kimsenin ilgisiz kalacagina inanmam...

    benzeri icin ise;

    (bkz: canlı balık yiyen orospu çocuğu)
  • ne kadar acımasız bir canlı olduğumuzu gösteren olay.
  • birilerinin çıkıp ta kutupları eritmesinin vaktinin geldiğinin göstergesi olan vahşet. ben hazırım babalar gelin hep beraber kökümüze kibrit suyu döküp gidelim buralardan. zikmişim kuracağımız medeniyeti de türümüzüde. bu ne yahu.
  • vahsete bi sey demiyorum da bu "satin almayalim olsun bitsin" tatlisu humanistlere acayip kil oluyorum. eminim onu yazarken kicinda taslanmis kot vardir.

    boyle seyler satin almayalim olsun bitsinle olmaz. uretimi yasaklanmali, kullananlara ceza verilmeli. ancak bu ve benzeri sekillerde cozumlerle sonlanacak olaylardir, vahsetlerdir.
hesabın var mı? giriş yap