• rusya'da pek meşhur böyle bir grup var topuklu ayakkabılı kaslı erkeklerden oluşan.pek bi ilginçtir kendileri dansları filan aslında love şarkısı hiç de fena sayılmaz.
  • bu grup topuklu ayakkabı giyen 4 tane fiziği güzel olan erkekten oluşuyor. upuzun bacakları var topukluları çok yakışıyor. inanılmaz esnekler ve süper dans ediyorlar. love şarkıları gerçekten çok güzel.
  • süpper danseden,six packli,topuklu ayakkabılı abilerden oluşan grup imiş.
    sarkılar tırt da klip iyiymiş.

    http://www.youtube.com/watch?v=r_guymvtltk
  • (bkz: in the middle)
  • topuklularla çastara çastara yürüyüp bir de üstüne gaayet güzel danseden kaslılar. boyband olayında yeni bir soluk olabilirler.

    şarkılar vasat bence ama zaten olay şarkılar değil kendileri. baklavalar adonisler fora geziyorlar mütemadiyen.

    şarkılarından "love" fena değilmiş. bir de böyle feşınşovları filan var bol bol.
  • topuklu ayakkabılarla dans eden ukraynalı dans grubu,,,
  • ukraynali asil bir juzz-funk grubudur. rus zannedilmekten hoslanmadiklarini bir roportjlarinda soylemislerdir. grubun ismi konulurken rus yazar tolstoy'un romanindan etkilenilmemistir. zira kazaky ukraynaca asker anlamina gelmektedir. bu grubun misyonu da juzz-funk stilinin oncusu olmak ve bazi toplumsal olaylara dikkat cekmektir. topuklu ayakkabi giymelerinin tek sebebi de budur. acikca diger danscilara meydan okumaktadirlar. bu noktada topuklu ayakkabinin tarihine de bakmak gerekir ki aslinda soyluluk gostergesi olarak 18. yy'a kadar erkeklerin de topuklu ayakkabi giydikleri bilinir.

    en unlu sarkilari lovein klibinde de goruldugu gibi arkadaslar cok estetikler. kesinlikle cinsellikle ilgisi olmayan bir tarzlari oldugunu anlamak klibi izledikten sonra zor olacak biliyorum fakat hepsinin cillop gibi sevgilileri de var. hayir grup filan da yapmiyorlar. yaptilar da beni cagirmadilarsa ayip etmisler. sonucta kendilerinin turkiye tanitim sorumlusuyum.
  • topuklu ayakkabının erkeklerde, kadınlarda olduğu kadar güzel durabileceğinin en büyük kanıtı olan grup.
  • kliplerini izlerken insanlıktan çıktığım grup. 4 şahane erkeğin, benim bile giyemeyeceğim topuklarla bu denli estetik durabilmesi cidden müthiş.

    edit: bazen ayranı fazla kaçırıyorum.
hesabın var mı? giriş yap