• ankara ayrancı semti güvenlik caddesi üzerinde yer alan, 300 metrekarelik alan üzerine kurulu hastanedir...

    efendim evvela bu hastaneye köpek girmesi kesinlikle yasaktır. 49 kedi yatış kapasiteli olup, bir kedi oteli vardır ki akıllara seza. tatile gittiğinizde gözünüz arkada kalmaksızın kediceğizinizi teslim edebilirsiniz. odasında yatağından en güzel oyuncaklara kadar her şey vardır çünkü.

    öte yandan klinik kurucusu tarafından 2 ayda bir yayınlanan kedici adlı bir dergi basmaktadır bu hastane.

    merak eden ve kedi sevenler çekinmeyiniz, tıklayınız...
    http://www.kedihastanesi.com/
  • bir dandik kilo ölçümü, parazit aşısı veya karma aşı için bile en az 2 hekimin mıncıklayıp sevip okşayarak kedinizle ilgilendikleri güvenilir hastanedir kendisi. o derece sevgi dolu davranırlar ki, azgın bir panter olduğunu zanneden kişilik bozukluğundan muzdarip manyak kediniz, hayatında hiç olmadığı kadar kedi oluverir.
    "burdakileri daha çok sevdi herhalde bırakıp gitsem mi acaba?" bile dersiniz kendi kendinize...
    yok canım kıyamazsınız.
    (bkz: #15941001)
  • hastaneden cok isletme mantigina sahip bir kurulustur.. unutmamalidir ki her ozel klinik, sahibinin yaninda hayvanlara ugubugu,canim ne seker sey mantigiyla yaklasir..aksi dusunulemez zaten yani buarada bir ayricalik yoktur.. gerektiginde hayvaniniz zor durumdayken arayip yardim istediginizde , hekimin izinde oldugunu telefonla gorusemeyeceginizi soylerler veya acil getirdiginiz hayvaniniza bakiliyorken odemenin nasil yapilacagini sorarlar daha da dusundurucusu olen hayvaniniz icin asi gunu geldiginde arayip haber verirler..

    tanim yapmam gerekirse: artik ugramadigim yerdir.

    orjinalinde "kedi hastanesi" yazmaz ayrica direk "cat hospital" yazar..
  • cüneyt isimli dev bir kedileri vardır. hatta kedi değil aslan yavrusudur cüneyt. kendisi serbestçe ortalıkta dolaşır, iner çıkar, hatta kediniz muayene falan olurken meooowww diye odaya dalabilir. ama "çık dışarı" diyince çıkar.
  • daha üç aylıkken ayağını kıran kedimde, bir gece bıraktıktan sonra çılgın bir veteriner korkusuna neden olan, her gidişimizin olay olduğu klinik.
    kedinizi bir kere muayene olmuyor diye mimlediler mi hayvan ölüyor deseniz;
    -hmmm! kendini muayene ettirmiyodu dii mi o caman siz idrar alıp getircekçiniz ki tahlil yapalım bıdıbıdı bıdı...*
    diyerek hayvanı muayene dahi etmeyen veteriner hekimleri (!) vardır buranın.
    aşısı geldiğinde kediyi kutusundan çıkarmadan yapıp elinize geri verirler.
    her geldiğimde yaşanan savaş sonrası kedinin patilerini kontrol etmek bende takıntı oldu, çünkü biliyorum bi gün sakatlayacaklar hayvanı, ki en son geçen gün iki aşı üstüste yapılması gereken kedimi, birinci aşıdan sonra zaptedemeyip sakinleştirme zahmetine dahi katlanmayan ikisi 2'ye 2 erkek, biri hükümet tadında bir kadın veteriner (!) havlularla tutup sıkıştırmaya çalışırken sakatladılar. şu an sol arka patisini yere basamıyor. hatta aşıdan sonra götürüp hayvanın ayağında bişi var bakar mısınız diye ağlayarak götürdüğümde, röntgen çekme zahmetinde bile bulunulmadı
    -gırık olsa basamaz*şeklinde tıp dışı söylemlerle eve geri yollandık.
    neyse ki artık illallah sizden allahınızdan bulun deyip gittiğim ikinci veterinerde çekilen röntgende sadece* eklemde bir ezilme olduğu ortaya çıktı.
    velhasılıkelam ben ettim siz etmeyin veteriner hekim değil işkencecidirler kendileri.
  • an itibariyle, osmaniye'de patileri kesilen ve dünyaya küskün gözlerle bakan sarman umut'un tedavisi için canla başla uğraşan veteriner kliniğidir
  • oğlumuzu götürüp getirmeye başladığımız hastane. elbette tedavi ödemeleri bizi zorlayacak gibi duruyor ama şimdilik ilk günkü hesap hatası dışında hatalarını görmedik. umarım oğlumuz iyileşir de bu gidip gelmeler biter. o da yoruldu biz de.
  • çocuklarımdan ilel-ebet uzak olası yer. ama yakınlarda iyi bir tanesi her daim olmalı 7/24 hizmet veren ve gerçek hayvan sevgisine sahip donanımlı çalışanları olan. tehlike anında camı kırmak için.
  • dün akşam kızımızı aniden gelişen bir olay sonucu götürmek durumunda kaldığımız ve hem ilgili hekimlerinden, hem de ortamından çok memnun kaldığımız hayvan hastanesi. hem de 24 saat açık.

    evde türlü türlü naz yapıp bizi korkulara sürükleyen müzeyyen hanımın, buradaki hekimleri görünce pamuk gibi olması da cabası. evin yakınında böyle güzel bir yer bulunduğu için çok mutlu ve huzurluyuz, herkese de öneririz.
  • dün gece iz tv'de yayınlanan kedici belgeselinde çalışmalarını, canlara nasıl ilgiyle ve sevgiyle yaklaştıklarını görüp çokça etkilendiğim 'çocuk' hastanesi.

    kendine veteriner diyen* çoğu kişiye ders niteliğinde izletilmesi gereken bir belgeseldi. dilerim 'çocuk' dedikleri canlara karşı ilgileri, sevgileri hep aynı kalır.
hesabın var mı? giriş yap